Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2013

Més de 300 inscrits al Juanita's Vilanova Beach Festival

El festival se celebrarà a la plataj de Ribes Roges i al Molí de Mar    El festival se celebrarà a la plataj de Ribes Roges i al Molí de Mar

Les inscripcions de darrera hora es podran realitzar a la mateixa platja. Paddle surf, caiac, vela i longboards seran els protagonistes d’aquest festival d’esports de lliscament, que se celebrarà a Vilanova dissabte i diumenge

Tot està a punt per a la celebració, aquest dissabte i diumenge, del Juanita's Vilanova Beach Festival, un punt de trobada pels practicants d'esports com el paddle surf, el caiac, la vela i el longboard, entre d'altres activitats. 

Logo Juanita's

Aquest festival esportiu, que se celebrarà entre la platja de Ribes Roges i el Molí de Mar, té un caràcter popular, tot i que també s'hi podran veure competicions i exhibicions a nivell professional. Tot i la realització d'aquesta competició, la platja estarà oberta i permetrà als banyistes i curiosos veure d'aprop el material que s'utilitza i les exhibicions i competicions previstes. 

Paddle surfPaddle surf

Darreres inscripcions, a la platja
Tot i que el festival compta ja amb més de 300 persones inscrites, l'organització ha reservat algunes places per tal que les persones interessades es puguin inscriure durant el festival a la mateixa platja de Ribes Roges, més concretament al Club de Mar. 

LongboardLongboard

Talls de carrers
La celebració del Juanita's Vilanova Beach Festival ocasionarà lleus afectacions en el trànsit. Dissabte, de les 17 a les 21 hores, la Pujada del Far de Sant Cristòfol estarà tallada al trànsit en el tram comprés entre el carrer dels Tres Llampecs i el Molí de Mar. Dissabte, de 10 a 22 hores, també quedarà prohibit l'estacionament en aquest tram de carrer. Mentre duri l'activitat, els veïns de la zona afectada podran sortir i entrar dels guals seguint les indicacions dels organitzadors.

Consulta les activitats 

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00