Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2016

Rebuig a la petició de dimissió

El Govern reitera l'aposta per mantenir i potenciar l'activitat cultural i cívica a Vilanova i la Geltrú

"El govern de Vilanova i la Geltrú vol mostrar el seu rebuig a la petició de la Candidatura d'Unitat Popular, de dimissió de la regidora de Cultura. Des del nostre punt de vista, la petició de la CUP parteix d'interpretacions i apropiacions de conceptes de manera interessada, que no compartim.

No compartim l'intent d'apropiació del "món de la cultura i de l'associacionisme" de la ciutat. És evident que no hi ha un model cultural únic i que el model del govern té diferències respecte al de altres grups del consistori, però -més enllà d'això- no creiem que cap formació política pugui parlar en nom de "món de la cultura i de l'associacionisme" de Vilanova i la Geltrú.

No compartim les acusacions d'incapacitat de solucionar problemes ni tampoc les d'hipocresia política, perquè aquest govern no ha deixat mai de fer el que ha dit que faria: buscar solucions i buscar alternatives viables quan hi ha problemes i dificultats. El que a hores d'ara és constatable i són fets demostrables és que s'han fet i es continuen fent el màxim d'esforços i, de fet, hem garantit la celebració de festivals com el Nowa Reggae, el Tingladu i el Vida.

Es per això que rebutgem la demanda de la CUP i reiterem l'aposta per mantenir i potenciar l'activitat cultural i cívica a Vilanova i la Geltrú."

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00