Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2014

Alt nivell de contractació i novetats a la Fira de Novembre 2014

El conseller Francesc Homs inaugurarà la fira el divendres 7 de novembre

Ja s'han presentat les primeres novetats de la Fira de Novembre 2014. La Fira es celebrarà del 7 al 9 de novembre i segons han explicat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras; enguany es consolida el disseny de l'espai firal proposat ara fa tres anys. Per a l'alcaldessa "la fira és un gran aparador del que passa a Vilanova i la Geltrú i comarca".

La Fira serà inaugurada el divendres 7 de novembre pel Conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs. Hores d'ara el nivell de contractació es molt alt ja que al sectors de l'alimentació, la nàutica i l'automoció ja tenen el 90% dels espais ja contractats. La part d'empresa, comerç, serveis i promoció de ciutat està al 60%. En aquest sentit, cal destacar que una de les novetats d'enguany és que l'apartat d'alimentació es trasllada al carrer de l'Any dels Negats a l'Eixample de Mar. Això deixa lliura un major espai a la rambla Principal i a la rambla de Pau que fa que l'espai dedicat a l'empresa i el comerç hagi augmentat ostensiblement. La contractació segueix oberta a les oficines de PIVSAM i al web de la Fira i es recorda que els expositors locals tenen un descompte del 10%

L'espai gastronòmic estarà situat a la plaça de la Vila al costat de ViU Comerç. Aquesta nova formulació de la zona gastronòmica està organitzada des de la Fira Temps de Vi. Així mateix la part més propera al Mar de la rambla de Pau es dedicarà en exclusiva a la Nàutica. Val a dir que diumenge es manté la trobada de puntaires al passeig del Carme i es crea una acció amb globus aeroestàtics. La zona lúdico esportiva que l'any passat es va situar a la rambla de Lluís Companys es trasllada a l'entrada de la Fira al passeig Marítim.

Quant a comunicació el cartell manté i reforça la imatge de l'any passat, el Diari de Vilanova seguirà fent el Diari de la Fira, i hauran propostes i informació també a l'aplicació de ciutat Vilanova Plus.

Per a Gerard Figueras aquesta serà una "Fira de portes obertes. Tota la ciutat estarà a disposició dels vilanovins i dels visitants. Intentarem tenir els principals equipaments oberts, i el diumenge les botigues de la ciutat tenen la capacitat de poder obrir durant tot el dia."

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00