Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2015

Dissabte se celebra la pregària interconfessional de la Geltrú

La trobada se celebra cada any pels volts de Nadal       La trobada se celebra cada any pels volts de Nadal

La trobada de les diferents comunitats cristianes es farà a l'Església Evangèlica Baptista

Un any més, i ja en van dotze, per aquestes dates se celebra la Pregària Interconfessional de la Geltrú, una trobada organitzada per diferents comunitats cristianes del barri de la Geltrú, amb l'objectiu de promoure el diàleg interreligiós coincidint amb les festes de Nadal.

Enguany la trobada es realitza aquest dissabte 19 de desembre a les 19.30 h a l'Església Evangèlica Baptista, a l'avinguda del Garraf número 24.

Es tracta d'un acte organitzat per la Parròquia de la Santa Maria de la Geltrú, l'Església Evangèlica Baptista, i l'Església Evangèlica Romana Emmanuel, amb la col·laboració de la regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Enguany el lema de la pregària és “Missatgers de la Joia”. En aquestes dates tant assenyalades i en aquests moments en què multitud de conflictes i situacions dramàtiques es produeixen en el nostre entorn més proper, des de les comunitats cristianes es vol donar un missatge d'esperança que enforteixi els ànims de les persones que creuen que un altre món és possible.

En el transcurs de l'acte els cors i grups musicals de cadascuna de les esglésies interpretaran cants i peces musicals, i els diferents responsables de les comunitats cristianes participants faran una reflexió entorn el lema d'aquest any.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00