Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2014

El 21 de març i el 4 d'abril se celebrarà a VNG el 3r Torneig de Futbol Cruyff Courts

Campionat Cruyff Court Campionat Cruyff Court

La final catalana es jugarà el 18 de maig a Igualada i la final mundial es farà a Amsterdam del 6 al 9 de juny

Els dies 21 de març i 4 d'abril es disputarà la fase comarcal del Torneig de futbol escolar Cruyff Courts 6vs6, al camp de futbol Cruyff del Parc de la Torre d'enveja de Vilanova i la Geltrú.

Aquests dies les escoles de la ciutat rebran la invitació perquè els nens i nenes que estiguin fent 6è de primària hi puguin participar, creant un equip que s'ha de formar dins el mateix centre educatiu.

Els equips guanyadors del torneig de Vilanova i la Geltrú, en categoria masculina i femenina, participaran a la fase final del Campionat de Catalunya, que se celebrarà el 18 de maig a Igualada. En aquesta fase final també hi seran els equips guanyadors d'Igualada, Reus, El Vendrell, Mollerussa, Sant Boi i Barcelona.

L'equip guanyador de la fase catalana serà qui representarà a Catalunya en el Campionat Mundial, que aquest any es farà a la ciutat holandesa d'Amsterdam del 6 al 9 de juny, i que enfrontarà les seleccions de la resta del món.

Dins els requisits per poder inscriure els equips, a banda de que estiguin formats dins les classes de 6è de primària de l'escola, és obligatori que aquests estiguin integrats per un mínim de 7 jugadors/es i un màxim de 10. Cada escola pot presentar equip masculí i femení, i cal tenir un responsable durant tot el torneig.

El 18 de març és l'últim dia per fer les inscripcions, i l'endemà es donarà a conèixer el calendari de competició entre les escoles. Els partits es jugaran al Cruyff Court situat al Parc de la Quadra d'Enveja.

La celebració d'aquest torneig neix l'any 2010 fruit d'un conveni de col•laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fundació Johan Cruyff, per la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial a la ciutat. El conveni establia el compromís de dinamitzar aquest espai amb un seguit d'activitats, amb l'objectiu de fomentar l'esport entre infants i joves. Des d'aquell moment l'organització de la competició es fa en col•laboració amb el Consell Esportiu del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00