Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2015

Per la Comparsa, regala música, teatre i dansa. Regala Cultura!

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà ofereixen la possibilitat de regalar tiquets regal per a bescanviar per entrades de la programació estable de teatre, música i dansa

Arriba Carnaval, i molts comparsers i comparseres no saben encara què regalar a la seva parella.
Aprofitant que s'acaba de presentar la nova temporada d'arts escèniques a la ciutat, que entre els mesos de febrer i juny portarà artistes de renom com Sol Picó, Jaume Sisa, Ramon Madaula o Lluís Soler, és un bon moment per regalar cultura.

Es tracta de la promoció que el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà ofereixen per regalar tiquets regal que es poden bescanviar per entrades de la programació estable de teatre, música i dansa.
Els tiquets, que tenen valor de 10, 15, 18 o 20 euros, es poden adquirir a http://www.elprincipal.cat/promocions/ o a http://www.auditoritoldra.cat/promocions/

El bescanvi de l'entrada es podrà fer els dissabtes de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, o una hora abans de cada espectacle a les taquilles de l'equipament corresponent, sempre que quedin localitats disponibles d'aquell espectacle.
El posseïdor del tiquet podrà, si ho desitja, comprar entrades per als seus acompanyants al mateix temps que bescanviï la seva entrada, per tal d'assegurar localitats correlatives.
El Tiquet Regal no prioritza localitats, es bescanviarà segons les entrades disponibles. Per això és aconsellable demanar les entrades al més aviat possible per garantir les millors localitats.
Un cop emesa l'entrada, no es podrà canviar ni retornar-ne els diners.
Al Tiquet Regal no se li poden aplicar descomptes.
El Tiquet Regal es pot bescanviar per una entrada de valor inferior, però mai per una entrada de valor superior. Si l'entrada és de valor inferior no es podran retornar els diners de la diferència.
El preu de referència alhora de bescanviar el tiquet regal seguirà el mateix criteri que quan es fa una compra. És a dir, si el bescanvi és anticipat, el preu serà anticipat, i si el bescanvi és el mateix dia de la representació, el preu serà el de taquilla.

Podeu consultar tota la programació per aquesta temporada aquí

Entre les promocions del Teatre i l'Auditori, val la pena recordar que també hi ha una promoció de VNG Aparcaments al pàrquing de la plaça de les Casernes: els dies de representació de la temporada estable s'ofereix un val de descompte per l'aparcament de 3 euros, que es pot adquirir a les taquilles de l'equipament juntament amb l'entrada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00