Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2014

Un trencaclosques gegant acte central de la VII Mostra d'Entitats de Cooperació

   Trencaclosques gegant Trencaclosques gegant

La mostra, celebrada aquest dissabte va comptar amb la participació d'una quinzena d'entitats

Aquest dissabte, la plaça de la Vila ha acollit la celebració de la VII Mostra d'Entitats de Cooperació, que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú coincidint amb el dia Internacional de l'eradicació de la pobresa.

Enguany les entitats han volgut posar l'accent en el treball, un dels pilar bàsics per acabar amb la pobresa. I ho van fer mitjançant una gimcana per tal de crear un trencaclosques gegant, amb el qual reivindicar el dret que tenen totes les persones d'arreu del planeta a viure dignament. Així, a mesura que el trencaclosques anava prenen forma i s'integraven les diferent peces, anaven apareixent els diferents valors lligats al treball digne. Un cop finalitzat es va poder llegir el lema: Treball digne per una vida lliure.

A més, durant la tota la tarda, la quinzena d'entitats van poder mostrar a la ciutadania els seus projectes, alhora que oferien la possibilitat de poder adquirir productes de comerç just. Entre d'altres, van rebre la visita de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i de la segona Tinenta d'alcaldia, Glòria Garcia, que van fer un recorregut pels estands.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00