Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2015

Prop de 600 persones opinen sobre els projectes de remodelació del front marítim

Exposició sobre el front marítim de VNG a La Sala Exposició sobre el front marítim de VNG a La Sala

Les propostes ja han rebut 324 visites a La Sala i més de 2.000 a Internet

L'exposició de projectes del front marítim, instal·lada al Centre d'Art Contemporani La Sala, comptabilitza un bon ritme de visitants. En les tres setmanes que fa que està oberta ha rebut quasi 324 visites. D'aquestes, 77 persones han respost l'enquesta de valoració impresa a l'espai d'exposició.

D'altra banda, l'espai online habilitat a vilanova.cat per consultar els 24 projectes de manera virtual, acumula ja 2.084 visites i l'enquesta ha estat resposta per 504 persones a Internet. Des de la Regidoria de Participació es fa una valoració positiva del fet que moltes persones hagin volgut manifestar les seves opinions mitjançant els mecanismes disposats. A aquests canals de participació cal sumar també el taller de debat celebrat el dissabte 21 de febrer a La Sala, que va comptar amb una cinquantena d'assistents.

El període de recollida d'opinions mitjançant l'enquesta es va tancar dijous passat. Durant aquests dies, la Regidoria de Participació ha preparat l'informe amb el contingut de les enquestes i les conclusions del taller del 21 de febrer. El document es lliurarà als membres del jurat demà dijous, 5 de març, per tal que el puguin utilitzar com a element de valoració en la seva decisió final. El veredicte es comunicarà a mitjans de mes.

L'exposició roman oberta a La Sala i també consultable online fins al 15 de març.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00