Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2015

Reunió de treball entre Ajuntament i Generalitat per l'ampliació de l'escola Sant Jordi

L'alcaldessa i la regidora d'Educació mantenen una trobada amb el director general de Centres Públics i la directora de Serveis Territorials Barcelona Comarques de la Generalitat

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, i la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, s'han reunit aquest migdia amb la directora dels Serveis Territorials Barcelona Comarques, Montserrat Llobet i amb el director general de centres públics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet per fer seguiment de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi.

Pel que fa al desenvolupament de l'obra, els responsables del Departament d'Ensenyament han confirmat que el ritme de les obres farà possible el compliment de les dates inicialment previstes. Així mateix, des del Departament d'Ensenyament s'ha assegurat el manteniment de les ràtios actuals i el compromís de no incrementar-les.

Durant la trobada s'ha parlat del compliment dels diferents compromisos referents a la integració de les escoles Sant Jordi i Pasífae, confirmant-se la modificació del projecte inicial que contempla una nova la biblioteca de 62,5 m2, amb un lavabo annex. L'ampliació comptarà amb un menjador més gran i una nova cuina, així com noves aules de psicomotricitat i l'augment de la zona d'esbarjo.

El director general de Centres Públics, Antoni Llobet, ha afirmat durant la reunió que "a l'inici del curs 2015-2016 ja estarà l'ampliació a punt per començar el curs escolar". Per la seva banda, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha continuant defensant davant de la Generalitat "el compromís de l'Ajuntament per assolir les demandes de la comunitat educativa".

Les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi suposen una inversió d'1,6 milions d'euros per part de la Generalitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00