Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/07/2016

El Ple aprova la modificació de l’ordenança municipal reguladora del soroll

Es va donar per finalitzada la intervenció del Parc del Garraf i Esportiu la Piscina

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va aprovar definitivament, ahir al vespre, la modificació puntual de l'article 16.5 de l'ordenança de sorolls i vibracions, després del tràmit d'informació pública. El punt es va aprovar amb el vots a favor de CiU, PSC, PP i de la regidora no adscrita, i les abstencions de CUP, ERC, C's, i Som VNG. El Ple també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, una subvenció extraordinària al Teatre Círcol Catòlic per a l'any 2016. Dos punts relatius a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú es van aprovar, ambdós amb l'abstenció de la CUP. Es tracta de la candidatura dels Pabordes de la Festa Major 2017, i del nou protocol de Balls i Entremesos participants a les cercaviles de la Festa Major.

També per unanimitat es va convalidar el decret de l'alcaldessa referent a la sol·licitud i pròrroga de la subvenció de la Xarxa D'Impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a 2016; mentre que amb l'abstenció de SOM VNG, es van aprovar les subvencions directes adreçades als centres docents sostinguts amb fons públics d'educació infantil de segon cicle i primària i educació secundària obligatòria de la ciutat.

Així mateix, amb l'abstenció de CUP, C's i Som VNG, es va aprovar donar per finalitzada la intervenció total de les concessions esportives Parc del Garraf i Esportiu la Piscina en data 27 de juliol de 2016 i aprovar l'informe final de la intervenció Parc del Garraf i Esportiu la Piscina, els annexos corresponents i la creació d'una estructura de supervisió per al seguiment i supervisió de les concessions administratives i contractes de serveis. El ple també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, la convocatòria d'ajuts destinats a les persones físiques per a la pràctica d'activitats esportives realitzades per persones en situació de precarietat econòmica i per persones afectades per malalties cròniques degeneratives

En el capítol de mocions va destacat la presentada per la CUP i Som VNG, en nom de Iaioflautes Garraf i Marea Pensionista del Garraf per a la millora de l'atenció sanitària a la comarca. La moció va estar defensada per Llorenç Guasch i va ser aprovada per unanimitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00