Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/01/2016

El ple ordinari del mes de gener de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú rendeix homenatge a l'exalcalde Esteve Orriols

  Minit de silenci per l'exalcalde Esteve Orriols

Es va aprovar declarar Vilanova i la Geltrú com a ciutat promotora de la renda bàsica

El Ple ordinari del mes de gener a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que es va celebrar ahir al vespre, es va iniciar amb unes paraules de record i reconeixement a la figura de l'exalcalde de la ciutat, Esteve Orriols, recentment traspassat. L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, va ser l'encarregada de glossar la seva memòria i demanar un respectuós i emotiu minut de silenci. 

Ja a l'ordre del dia, el Ple va aprovar per unanimitat la delegació de les competències a la Junta de govern per a la imposició de sancions per faltes greus i molt greus en matèria de tinença d'animals potencialment perillosos. També es va aprovar, en aquest cas amb l'abstenció d'ERC, la modificació de les Ordenances Fiscals i Bases per a la concessió d'ajuts econòmics en els impostos municipals per atendre situacions especials. Finalment destaca el fet que el govern donés compte al Ple del decret de nomenament dels membres de la Comissió Informativa del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM). 

A l'apartat de mocions es va aprovar per unanimitat la que va presentar la CUP per a la creació d'un inventari de camins municipal. També de forma unànime es van aprovar les mocions d'ERC de suport al Banc d'ADN per a les identificacions dels desapareguts a la guerra civil, i la d'adhesió a l'any Casas. Per últim, es va aprovar, amb l'abstenció de C's i el vot favorable de la resta de grups (CiU, PSC, CUP, ERC, Som VNG i PP) la moció de Som VNG per a declarar Vilanova i la Geltrú ciutat promotora de la renda bàsica
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00