Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2016

Divendres 17 de juny celebració de l'11a edició de la Nit de l'Esport a Neàpolis

    Nit de l'Esport edició 2015   Nit de l'Esport edició 2015

L'acte, de caràcter anual, vol ser un reconeixement als èxits assolits per clubs i esportistes durant la temporada

L'onzena edició de la Nit de l'Esport se celebrarà el divendres 17 de juny a les 20 hores, a l'Auditori de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L'acte, organitzat per Canal Blau i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol servir com a reconeixement als èxits assolits durant la temporada pels clubs i esportistes de la ciutat, així com també a aquelles persones que dins l'esport local han estat un referent.

Durant la Nit de l'Esport es concedeixen diferents premis.

- Premi Far de Vilanova: reconeixement a l'esdeveniment, esport o fet esportiu més destacat de la temporada i que ha projectat l'esport vilanoví a l'exterior.

- Premi Adarró: homenatge a aquelles persones de Vilanova i la Geltrú que han estat un referent per l'esport vilanoví, i/o que han treballat de manera altruista en favor dels valors que transmet l'esport.

- Premi Pasífae: reconeixement als èxits esportius de la temporada i a la trajectòria esportiva. Campions de Catalunya, Pòdiums en campionats d'àmbit superior (oficial i categories absolutes) equips que pugen de categoria (absolutes)

- Premi Volerany: reconeixement als fets destacables de l'esport des d'una perspectiva més àmplia. Projectes i iniciatives pedagògiques, foment dels valors socials, comunicatius i empresarials relacionats amb l'esport. Trajectòries destacades individuals o col·lectives esportistes i equips no federats.

- Premi Juanita's: reconeixement als èxits esportius minoritaris i alternatius.

La redacció d'Esports de Canal Blau Televisió i Canal Blau FM també fa el lliurament de dos reconeixements esportius durant la Nit de l'Esport. Aquests són:

- Premi MVP: reconeixement als 3 jugadors/jugadores més valuosos del Club Patí Vilanova i del Club de Futbol Vilanova.

- El Repte: reconeixem a l'equip guanyador del Repte. Una iniciativa adreçada als equips base de futbol, hoquei i bàsquet, on es puntuen les habilitats i la punteria dels joves esportistes.

Nit de l'Esport 2016 El jurat estableix tres nominats en cadascuna de les categories per triar el millor esportista masculí, la millor esportista femenina, millor entrenador o entrenadora, i millor progressió esportiva.

La cerimònia de lliurament de premis serà retransmesa en directe per Canal Blau Televisió a partir de les 20 hores. L'endemà dissabte, 18 de juny, s'emetrà la repetició a les 11 hores i a les 18 hores.


Fotografia dels premiats l'any 2015


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00