Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2015

La biblioteca Joan Oliva celebra el Dia de la Música

Amb l'arribada de l'estiu, la biblioteca celebra cada any el Dia de la Música    Amb l'arribada de l'estiu, la biblioteca celebra cada any el Dia de la Música

Dissabte la biblioteca acollirà un concert a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música Freqüències

El 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música. Cada any la biblioteca Joan Oliva se suma a la commemoració, i ho fa amb un concert a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música Freqüències de Vilanova i la Geltrú. L'audició està prevista per aquest dissabte, 6 de juny, a les 12 del migdia.

La proximitat de l'estiu se celebra a la biblioteca a través de la música d'aquests alumnes, que treballen durant el curs amb grups reduïts i en combinació amb classes individuals personalitzades, i que dissabte tindran l'oportunitat de fer un concert obert al públic.

La música clàssica i la música popular sovint es distingeixen per l'ús d'uns determinats instruments. En aquesta audició podrem gaudir dels instruments que s'utilitzen en una orquestra simfònica, com els instruments de corda (violins, violes, violoncels, contrabaixos i l'arpa), els instruments de vent de fusta, de vent de metall, i els de percussió, que inclouen fins a una desena de tipus diferents. Els instruments utilitzats en la majoria de la música clàssica es van inventar abans de mitjans del segle XIX, i formen part d'una orquestra simfònica al costat d'altres instruments solistes com el piano, el clavecí i l'orgue.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00