Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2016

Els Serveis Socials de Vilafranca s'interessen en el funcionament de Vilanova i la Geltrú

La reunió es va celebrar dijous a Vilanova i la Geltrú    La reunió es va celebrar dijous a Vilanova i la Geltrú

La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, ha rebut el regidor Ramon Zaballa, responsable de Serveis a les Persones i Promoció Social de Vilafranca del Penedès

El bon funcionament de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del VNG ha despertat l'interès dels responsables d'aquesta àrea a la ciutat veïna de Vilafranca del Penedès.
Per tal de conèixer el funcionament intern dels Serveis Socials municipals, el responsable de Serveis a les Persones i Promoció Social de Vilafranca del Penedès, el regidor Ramon Zaballa, s'ha reunit a Vilanova amb la regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas.

Vargas ha explicat que “La reunió ha estat un intercanvi d'impressions molt positiu. A nivell general, el funcionament dels dos municipis no és tan diferent, tot i que a Vilanova i la Geltrú tenim alguns projectes pels quals s'han interessat especialment”. És el cas de projecte Sumem Energies i les auditories energètiques que es fan per contribuir a abaratir les despeses de subministraments a les famílies que ho necessiten; o la figura de la informadora del Servei de Primera Acollida, que resol molts casos i contribueix a no generar llista d'espera.

Durant la trobada, els dos regidors han intercanviat informació sobre la gran quantitat de projectes que tiren endavant i han valorat els projectes més exitosos dels dos municipis.

Gisela Vargas i Ramon Zaballa han coincidit en diversos temes, com és el cas de les beques de menjador escolar, que no cobreixen tots els casos que es proposen des de Serveis Socials. “També coincidim en treballar el suport a les famílies, especialment a l'estiu, perquè puguem garantir els àpats en el marc de la pròpia família”, ha explicat la regidora vilanovina.

Els responsables dels dos municipis han tancat la reunió emplaçant-se a seguir col·laborant i treballant conjuntament per millorar la gestió en una àrea prioritària per als governs locals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00