Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Directori

L'espai de convivència

Directori

Assemblea Espiritual Local dels Bahá'ís

Adreça

Carrer de Josep Coroleu, 78 3 2
08800 - Vilanova i la Geltrú

Contacte

Tipus Contacte Observacions
Telèfon 652941792 Manuel López  
Web www.bahai.org  
e-mail manlp9@gmail.com  

Descripció

ORIGEN DEL GRUP A LA CIUTAT

La institució grup Bahá'í i l'Assamblea Espiritual local Bahá'í a Vilanova i la Geltrú neix l'any 1976. Durant els primers anys teniem un centre de reunió amb el nom de Centre Bahá'í al carrer Unió nº 23, erem un petit grup recolzat per la comunitat bahá'í de Terrassa. D'aquesta comunitat es va traslladar un dels seus membres a la comunitat de Vilanova i la Geltrú per donar a conèixer la fe bahá'í i recolzar el grup inicial de creients.
Els components de la comunitat han anat variant al llarg del temps i han estat de diverses procedències, d'entre elles, algunes famílies refugiades d'origen Iraní. Algunes d'aquestes famílies viuen actualment als municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, El Vendrell i Vilafranca del Penedès.


ACTIVITAT RELIGIOSES

Les activitats es desenvolupen mitjançant la consulta dels seus membres i simpatitzants, desenvolupant programes educatius i socials destinats a oferir els principis de la fe, orientats a l'educació física, mental, emocional i espiritual i basats en principis bàsics i necessàries per a la transformació generacional de la unitat de la humanitat i l'establiment de la seva pau universal.
Les reunions i festes consisteixen en oracions, meditacions i xerrades consultives sobre les diferents escriptures sagrades, incloses les de la pròpia Fe Bahá'í`


ALTRES ACTIVITATS

  • Participació global en trobades de diàleg interreligiós i associacions culturals, com associacions pels desarmament i la pau.


IDIOMA DE CULTE

  • Català
  • Castellà


Cerca fitxes

Tot el Directori
Només Entitats i Equipaments
Cercar el text a la "Descripció" i "Més informació"
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 04/06/18