Directori

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Directori > Accés per tema > Detall

Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)

Adreça

Carrer de la Unió, 81-87
08800 - Vilanova i la Geltrú

Contacte

Tipus Contacte
Fax 938140811
Telèfon 938140440
Web www.imet.cat/
e-mail info@imet.cat

Horari

Dies Horari Observacions
de dilluns a divendres de 7 a 21 hores. Horari general IMET
de dilluns a divendres de 8 a 17 hores.  Recepció
de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18 hores. Horari habitual d'atenció al públic (Registre, InfoIMET, OME)
de dilluns a divendres els matins de 9 a 14 hores i la tarda del dijous de 16 a 19 hores. Club de la Feina

Descripció

L'Institut Municipal d'Educació i Treball és un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ofereix els serveis d'Educació, Treball i l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).


Al Servei d'Educació trobarà l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), oferta educativa, formacions específiques, Projecte Educatiu de Ciutat, Consell Escolar Municipal, programes...

Al Servei de Treball trobarà la informació adient per afavorir la inserció laboral, potenciant la recerca activa de feina, amb una amplia oferta formativa en diferents camps laborals, oferim serveis i projectes que donen suport  en el procés de prendre decisions respecte el món laboral i professional amb eines i recursos adients.

L'Escola de Formació Aeronàutica ofereix formació teòrico-pràctica per treballar com a mecànic d'avions doncs, està homologada a nivell europeu per impartir cursos de manteniment, tant dels avions amb motor de turbina com del avions amb motor de pistó i manté acords de col·laboració amb les principals empreses dels sectors per afavorir la inserció laboral de l'alumnat.

Cerca fitxes

Tot el Directori
Només Entitats i Equipaments
Cercar el text a la "Descripció" i "Més informació"
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00