Directori

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Directori > Accés per tema > Detall

EAP Garraf (Equip d'Assessorament Psicopedagògic del Garraf)

Adreça

Carrer del Canigó, 2
08800 - Vilanova i la Geltrú

Contacte

Tipus Contacte
Fax 938159559
Telèfon 938159434
Web segarraf.com/
e-mail se-garraf@xtec.cat

Horari

Dies Horari
Cal concertat hora per telèfon o a través dels centres (prèvia cita telefònica)

Descripció

L'EAP del Garraf és un servei educatiu de composició multidisciplinar (psicopedagogs, fisioterapeutes i treballadora social) que dóna suport als centres docents. La seva intervenció s'adreça als professionals del centre, a l'alumnat i a les seves famílies, per tal de col·laborar a oferir resposta educativa més adequada a les necessitats dels alumnes, especialment d'aquells que presenten més dificultats en el procés d'aprenentatge.


FUNCIONS

Identificació  i avaluació de les necessitats educatives especials de l’alumnat, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics per tal de trobar la resposta educativa més adequada en cada cas. 

Elaboració i seguiment de les diferents adaptacions curriculars que puguin necessitar els alumnes, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics.

Assessorament als mestres i professors sobre els projectes curriculars dels centres educatius, concretament en aspectes psicopedagògics i que millorin l’atenció a la diversitat de necessitats dels alumnes. 

Assessorament a l’alumnat, les famílies i el professorat sobre aspectes relacionats amb l’orientació personal, educativa i professional.

Col·laboració amb els serveis socials per tal d’oferir atenció als alumnes i les famílies que ho necessitin.Oferta de recursos, infraestructura i de serveis als centres docents i al professorat per tal que disposin de material específic de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d’utilització.

Més informació

SERVEIS


Valoració de l’alumnat amb necessitats educatives especials. 
Suport als docents.

Orientació alumnes i a les seves famílies.

Cerca fitxes

Tot el Directori
Només Entitats i Equipaments
Cercar el text a la "Descripció" i "Més informació"
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00