Directori

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Directori > Accés per tema > Detall

Platja del Far de Sant Cristòfol

Adreça

Platja de la Farola, s/n
08800 - Vilanova i la Geltrú

Descripció

Es tracta d'una platja semiurbana de sorra fina amb unes dimensions d'uns 150 metres d'amplada per uns 900 metres de llargada, es troba en l'extrem nord de la ciutat.

Més informació

Els accessos a aquesta platja són des de qualsevol punt de la ciutat, a peu, transport col·lectiu (bus urbà) i vehicle particular amb zona d'estacionament. la platja disposa dels serveis següents:
Temporada d'estiu: Durant la temporada d'estiu la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú està dotada de: Passarel·les (accessibles a persones amb mobilitat reduïda) en tots els accessos de la platja, dutxes i rentapeus en totes les entrades de la platges, servei de vigilància, salvament i socorrisme, pistes esportives de voleï platja, futbol/handbol platja, bàsquet platja, servei de neteja de platges, lavabos gratuïts públics, xiringuitos amb terrassa, servei de lloguer d'hamaques, tendals i diferents tipus de patins aquàtics, escoles de vela lleugera, lloguer d'embarcacions i barada.
Temporada d'hivern: Durant la temporada d¿hivern la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú esta dotada de: Pistes esportives de voleï platja, futbol/handbol platja, servei de neteja setmanal.   

Més informació

Cerca fitxes

Tot el Directori
Només Entitats i Equipaments
Cercar el text a la "Descripció" i "Més informació"
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00