Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Resultat de la cerca

Agenda

Resultats de la cerca

S'han trobat 30 actes sobre: Conferències. Debats. Xerrades. Col·loquis. Taules rodones
gen 20

Preparem l'arribada del Nadó

Imatge agenda

El CDIAP Garraf (centre desenvolupament infantil i atenció precoç)realitza un cicle de xerrades informatives amb l'objectiu de donar resposta als dubtes que van sorgint en la criança dels fills i filles.

gen 20

Xerrada: "L'Expedició de Sir John Franklin. La gran tragèdia de l'exploració àrtica"

Imatge agenda

Xerrada a càrrec del sr. Francesc Bailon Trueba, antropòleg català que ha realitzat fins al moment 14 expedicions a l'Àrtic. Es dedica a l'estudi i la investigació de la cultura inuït.

gen 24

Projecció i debat de la pel.lícula "Después de nosotros"

Imatge agenda

En commemoració del Dia Europeu de la mediació, projecció de la pel.lícula "Después de nosotros" que tracta del retrat de la duresa en moments de ruptura de la parella mitjançant el dia a dia dins una llar. En acabar, col.loqui al voltant de la complexitat i l'oportunitat que ens aporten les relacions a càrrec de Marta Uxò, professional del Servei de Mediació Ciutadana.

Preu entrada: 6 €, persones sòcies gratuït

gen 25

Coaching educatiu per a pares

Imatge agenda

Xerrada taller a càrrec de Neus Navarro, dintre del cicle de xerrades "Lidera la teva vida: l'autoconeixement és la clau", organitzat per La Akademia.

Neus Navarro és psicòloga, coach i formadora. Experta en psicologia infantil, intel·ligència emocional i creixement personal.

L'objectiu del taller és mostrar els beneficis del coaching en l'educació dels fills/es, conèixer algunes de les habilitats que s'utilitzen per aconseguir treure la millor versió d'ells/es i prendre consciència de la pròpia situació familiar per tal d'afavorir la presa de decisions, poder elaborar un pla d'acció i portar-lo a terme.

El coaching educatiu és una eina per a la millora del rendiment de les persones, amb la finalitat de treure el major potencial possible, i suposa un recurs de treball molt potent orientat al desenvolupament i millora del rendiment de l'alumnat.

  • 25/01/2017 de 17 h a 19 h
  • Lloc Aula polivalent Oficina Jove Garraf
gen 26

Xerrada: Com evitar riscos i guanyar en seguretat

Imatge agenda

A càrrec de Miquel Esteve, responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú.

gen 27

Aula de cinema: Anàlisi fílmica. Fonaments del so

Imatge agenda

A càrrec d'Oriol Bonals, tècnic de so directe i professor de l'Escola Superior de Cinema i audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

gen 27

Xerrada: "'Mercat del diamant. Ahir i avui"

Imatge agenda

Xerrada a càrrec del sr. Joaquim Maria Nogués Carulla. Director de l'escola de Gemmologia de la U.B. Professor emèrit de Cristal·lografia i Mineralogia de la Facultat de Geologia.

feb 03

Xerrada: "Gaziel, escriptor d'un país impossible"

Imatge agenda

Xerrada a càrrec del Sr. Francesc Marc Àlvaro Vidal, llicenciat en ciències de la Informació per la USAB.  Professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna.

Paginador

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00