Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Resultat de la cerca

Agenda

Resultats de la cerca

S'han trobat 4 actes sobre: Medi Ambient
oct 21

1er Canicross Popular Festa de l'animal

Actualment, és habitual veure corredors practicant el running acompanyats del seu gos. Malgrat tot, encara són pocs els que coneixen realment el canicross i el practiquen de manera adequada. De fet, segur que alguns de vosaltres heu vist esportistes que corren amb el seu gos, utilitzant el mètode de subjecció habitual (cadena lligada al collar) o fins i tot, altres que opten per lligar-se una corretja normal a la cintura. En aquest article, aprofundirem en els principis bàsics d'aquest esport per tal de donar-lo a conèixer i fomentar-ne la bona pràctica.

  • 21/10/2017 de 10 h a 11 h
  • Lloc RAMBLA DE LA PAU
oct 21

VI FESTA DE L'ANIMAL

Imatge agenda

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza la Festa de l'Animal amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania i fer que Vilanova sigui una ciutat amiga dels animals.

Es tracta d'un aparador on les empreses del sector, organismes i associacions poden mostrar a la ciutadania la seva tasca diària, i a banda és una plataforma mitjançant la qual l'Ajuntament vol conscienciar sobre la tinença responsable d'animals, aprovada pel ple municipal. Així des del servei de medi ambient s'informarà al públic i als professionals sobre les particularitats de la nova ordenança, mostrant per exemple les darreres actuacions en el projecte de colònies de gats controlades a la ciutat.

E

La passarel·la d'adopció, és tot un èxit en totes les edicions, i per això s'ha establert una col·laboració amb les protectores d'animals perquè puguin mostrar alguns dels animals que busquen una família que els adopti. A més, s'oferirà la passarel·la "Mostra'ns el teu amic", on els ciutadans podran lluir el seu animal.

Pel que fa a l'anomenada "Pista d'activitat i demostracions", hi haurà activitats durant tot el dia. Una de les més destacades és la que s'organitza des de l'agenda 21 escolar perquè els nens i nenes puguin participar amb animals ensinistrats, com a espectadors i com a protagonistes. Hi haurà, entre altres, activitats amb gossos ensinistrats de la Guàrdia Civill.  També es podran veure demostracions d'agility, gossos de rescat.

https://festadelanimalvng.jimdo.com

 

 

s realitzaran activitats divulgatives i demostratives amb gossos, a més de tallers de sensibilització sobre la tinença responsable dels animals, i contra els abandonaments.

  • 21/10/2017 de 10:00 h a 20:30 h
  • Lloc RAMBLA DE LA PAU
nov 10

Signatura del compromís amb l'Agenda 21 Escolar

Imatge agenda

Aquest acte, que obre la programació de la Fira de Novembre, serveix per a renovar el compromís entre escola i ciutat per tal d'avançar conjuntament en el camí del treball cap a l'educació sostenible.

nov 24

CELAN UP DAY - AGENDA 21 ESCOLAR -

Imatge agenda

E 24 de novembre jornada de reflexió i neteja simbòlica de la platja de Ribes Roges organitzat per El Consorci del Colls i Miralpeix i A21 Escolar adreçat a les escoles adherides al Projecte A21 Escolar.

OBJECTIUS DE L'ACTIVITAT:
• Sensibilitzar sobre el dret a gaudir d'un medi no degradat i el deure de conservar-lo
• Fomentar la participació social i ciutadana en la conservació dels entorns naturals
• Contribuir a la millora dels espais naturals més propers
• Conèixer els espais naturals del territori.
• Intercanviar inquietuds respecte als espais naturals
• Conèixer l'impacte dels residus en la biodiversitat marina

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00