Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Resultat de la cerca

Agenda

Resultats de la cerca

S'han trobat 30 actes sobre: Tardor. Museus
nov 21

La Vitrina del mes: «Toldrà i Clausells retrobats»

Imatge agenda

La Vitrina núm. 26 exposa una mostra de manuscrits i fotografies, dels fons de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, sobre l'amistat entre Eduard Toldrà i Manuel Clausells. 

nov 21

Converses a la farola: meteororologia marítima i perills al mar

Imatge agenda

Cicle de xerrades a càrrec d'especialistes que tracten aspectes particulars d'alguna de les peces exposades a l'Espai Far. En format de tertúlia amb la participació d'especialistes i de testimonis directes, trobada oberta a les aportacions del públic assistent.

nov 24

Puja a la barca: l'art d'encerclament

Imatge agenda

Visita guiada a la barca d'encerclament Domingo i tastet mariner de sardinada escabetxada i empanada de seitó als jardins de l'Espai Far a càrrec de Salvador Pons "Vadó". Cal fer reserva prèvia.

 

nov 24

Cicle "Chill out de mites i art": Sirenes i nimfes del mar

Imatge agenda

Envoltats de catifes i coixins, crearem l'atmosfera perfecta perquè la directora del Museu, Mireia Rosich, parli de les històries i els símbols ocults en les obres d'art de la col·lecció. En aquesta sessió, que fem de manera especial en dissabte, recuperem les "Sirenes i nimfes del mar", protagonistes de la sessió del passat mes de juny. 

nov 24

El paper de la dona al segle XIX

Imatge agenda

És prou conegut el paper de l'home dins la societat del 1800. Però quins eren els rols de les dones en aquest un entorn eminentment masculí? Amb motiu dels actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, Can Papiol proposa una visita al museu amb una perspectiva que ens aproparà a les dones del segle XIX i els seus espais: feines, funcions, entreteniment, etc.

nov 25

Entrada gratuïta al Museu Balaguer per a les dones

Imatge agenda

Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

nov 25

Visita familiar a Can Papiol

Imatge agenda

Visita dinamitzada enfocada a un públic familiar, per a conèixer la història de la casa i dels seus habitants. En acabar es realitzarà un taller vinculat a la visita.

nov 25

Activitat familiar: Jules Verne per un dia

Imatge agenda

Vine amb la teva família a l'Espai Far per conèixer els secrets de les curiositats marineres del Museu Roig Toqués i participar en un joc literari. L'activitat s'inclou dins la CATCON 2018 - II Convenció Catalana de Ciència- Ficció i Fantasia. Cal fer reserva prèvia.

nov 25

Els inicis del ferrocarril i els "indianos"

Imatge agenda

Visita guiada on s'explica el paper destacat dels indians en els origens del ferrocarril a casa nostra.

nov 28

Cicle "Chill out de mites i art": Venus, amor i passions

Imatge agenda

Envoltats de catifes i coixins, crearem l'atmosfera perfecta perquè la directora del Museu, Mireia Rosich, parli de les històries i els símbols ocults en les obres d'art de la col·lecció. En aquesta sessió la protagonista serà Venus, deesa de l'amor i la bellesa. 

Paginador

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00