Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

Escola Ítaca - ''PATI OBERT''

Dates

18/11/2018 de 10 h a 20 h

Lloc

Escola Ítaca

Adreça

Rambla d'Arnau de Vilanova, 65

Descripció

Obertura durant els caps de setmana, per a infants, joves i per la ciutadania en general, dels patis i instal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles de la ciutat.

Actualment hi participen les escoles: GINESTA, LLEBETX, CANIGÓ, l'ARJAU, i ÍTACA i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions, així com la col·laboració de la Policia Local.

El PATI OBERT és un projecte impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: Esports, Participació Ciutadana, Convivència i Equitat i Joventut, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles, els caps de setmana i determinats períodes de vacances.

Al pati hi ha una persona que anirà supervisant el correcte funcionament. Atengueu les seves indicacions i dirigiu-vos a ella si observeu qualsevol desperfecte.

Horari

Horari d'hivern: diumenges de 10 a 20 hores.

Organització

Escola Ítaca

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 936571185 / 936571186
e-mail a8061051@xtec.cat
Fax 936571184
Web www.escolaitaca.net

Més informació

Més informació (enllaç web IMET)

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00