Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

Exposició "Marques i signes del paisatge. Josep Massana" (Estiu. Arts escèniques i visuals)

Dates

Inici: 29/09/2018 11 h

Fi: 28/10/2018 20 h

Lloc

Centre d'art contemporani LA SALA

Adreça

Carrer de Joaquim Mir, 12

Descripció

Treballs inspirats en l'estudi i la interpretació geomètrica de les formes de la natura i l'arquitectura rural de l'escultir Josep Massana. 

Exposició d'escultura, fotografia i vídeo sobre la vivència del territori. Una mirada a l'entorn rural vitivinícola. La vida al camp com a metàfora del pas del temps en una expressió plàstica, personal i contemporània.

L'exposició està formada per diferents àmbits.

Història d'un cirerer evoca el cicle de la vida i de la mort a través d'un arbre fruiter. És una metàfora de la presència i l'absència i del caràcter efímer de la vida. Hi estan exposats els elements d'un arbre en concret que Josep Massana ha seguit, fent fotografies en els diferents moments de l'any fins el dia que inesperadament se'l troba tallat.

Les barraques mestisses són construccions que amb tota la simplicitat mostren la riquesa d'un temps que ja no existeix. Batecs de la natura són vídeos curts que reprodueixen el moviment a temps real produït per la vida al natural en contacte amb el vent, la pluja, la neu, etc. Menús del terrer són fotografies que conviden a la reflexió sobre la terra i l'aliment que ens proporciona.

 Aquest treball, que s'estrena a Vilanova i la Geltrú, és un tram d'una investigació que continua, sobre l'entorn i el patrimoni que lleguem als que vindran.

Horari

De dimarts a dissabte de 18 a 20h. 
Dissabtes, diumneges i festius d'11 a 14h. 
Dilluns tancat.

Preu

Gratuït

Organització

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 938140000
e-mail cultura@vilanova.cat

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00