Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

Exposició "La Zona" (Estiu. Arts escèniques i visuals)

Dates

Inici: 30/06/2018 19 h

Fi: 09/09/2018 20 h

Lloc

Centre d'art contemporani LA SALA

Adreça

Carrer de Joaquim Mir, 12

Descripció

Exposició que recull els treballs dels artistes Alice Fournier (París), Iván de la Rionda (l'Havana), Viviana Guasch (argentina alemanya), Albert Llobet (Barcelona)

Alice Fournier (París)

No buscar la representació, més aviat la desaparició visible, no fer sorgir l'obra de la natura sinó de la trobada amb el concepte, pretendre així una dimensió creativa personal. Una proposta pictòrica que es confronta amb les escultures, a través de línies i taques que es resolen amb economia del color, aborden aquests espais buits de la tela amb més buit.

Iván de la Rionda (L'Havana)

Son composicions sense artificis,  on l'essencial pot ser un gest, una taca, un color. Quadres de gran format  en els que l'artista cubà expressa uns espais sense horitzons, allunyat dels plantejaments habituals de la pintura.

Albert Llobet (Barcelona)

La seva obra parteix de la devoció i profund respecte per la natura. És una observació intencionadament subjectiva. En aquesta exposició presenta un recull de les últimes obres pictòriques que ha realitzat i que giren entorn del tema "Natura, emoció i art".

A banda de la pintura, també treballa l'escultura efímera, l'art tèxtil, el videoart, la joieria contemporània i el llibre d'artista.

Viviana Guasch  (Argentina Alemanya)

Es connecta amb l'art a través d'una poètica visual capaç d'expressar les seves  inquietuds personals i culturals. El seu procés creatiu parteix d'una reflexió estètica, una cerca de bellesa, i un intent de capturar la força, la llum i el color de la natura.

La mostra es podrà visitar fins al 9 de setembre de 2019.

Horari

De dimarts a dissabte de 19 a 21h
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. 
Dilluns tancat. 

Preu

Gratuït

Organització

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 938140000
e-mail cultura@vilanova.cat

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00