Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

José Luís Bieito, Camilo García i Maife Gil: Cantar de los Cantares

Dates

22/06/2018 de 22 h a 23 h

Lloc

Castell de la Geltrú

Adreça

Plaça de Font i Gumà, 1

Descripció

Serenates a la Geltrú

El guitarrista José Luís Bieito ens presenta, el dia 22 de juny, junt amb els actors Camilo García i Maife Gil, Cantar de los Cantares, un espectacle de poesia i música on, amb el fil conductor de les paraules de Fray Luís de León i de Juan de la Cruz, ens podem apropar a la música dels més importants vihuelistas del renaixement espanyol.

Organització

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 938140000
e-mail cultura@vilanova.cat

Observacions

L'organització de les Serenates és a càrrec de Joventus Musicals de Vilanova i la Geltrú, Joventuts Musicals de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova, i compten amb el suport de l'Escola de Música Freqüències, ESMUC, Catalunya Música, Fundació de Música Ferrer-Salat, Palau de la Música-Orfeó Català, Amics de les Arts-Joventuts Musicals de Terrassa, Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, Fringe-Festival de Torroella de Montgrí, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Fundació SGAE.

Més informació

Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden adquirir una hora abans de cada concert al Castell de la Geltrú. Les localitats no són numerades i l'aforament és limitat.

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00