Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

El tren, un viatge a la temàtica col·leccionista

Dates

Inici: 03/03/2018 19:00 h

Fi: 28/03/2018 20:30 h

Lloc

Penya Filatèlica

Adreça

Carrer d'Albert Virella i Bloda, 15

Descripció

Una exposició on el protagonista principal és el tren. I d'aquest us presentem molts objectes i col·leccions sense limitar-nos a cap especialitat. Hi trobareu diferents elements de col·lecció com els bitllets de tren, publicacions, cartells, retalls de premsa, accions, guies, mapes i també segells, entre algunes més.

Els elements que trobareu exposats provenen de la dedicació al tema, al llarg dels anys, de la família del nostre amic i soci, Oriol Puig Vidal. Des de la Penya creiem que tot aquest conjunt és un patrimoni documental apreciable i digne de donar a conèixer. També la filatèlia ha donat multitud de peces relacionades amb el tren i a l'exposició trobareu una molt bona col·lecció filatèlica de temàtica ferroviària del nostre amic i destacat filatelista Ramon Artigues.
Des d'aquí volem agrair a l'Oriol i al Ramon la seva predisposició en deixar-nos veure i apreciar les seves col·leccions. També vull agrair la col·laboració de l'amic i soci, Miquel Altadill, bon coneixedor de tota la temàtica ferroviària, principalment centrada en la nostra ciutat, que ens farà la presentació de l'exposició.

Organització

Penya Filatèlica

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 938155794
e-mail pfvilanovailageltru@gmail.com
Web penyafilatelicavng.blogspot.com

Observacions

L'exposició es podrà visitar feiners i dissabtes de 6 a 8,30 del vespre i diumenges d'11 a 13,30 del matí.

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00