Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

Exposició "Una tropa de sensacions errants. Jo Milne" (Hivern. Arts escèniques i visuals)

Dates

Inici: 10/03/2018 11 h

Fi: 27/05/2018 20 h

Lloc

Centre d'art contemporani LA SALA

Adreça

Carrer de Joaquim Mir, 12

Descripció

Sala de les Voltes
Com es visualitza allò que no es veu? Un diàleg entre art i ciència. 

L'exposició és una resposta als diferents plantejaments desenvolupats en els camps de la física teòrica i de la microbiologia per visualitzar a simple vista estructures invisibles. Respon a propostes cosmològiques com la teoria de les cordes i la gravitació quàntica de llaços. Especulacions basades en fórmules matemàtiques, models hipotètics i especulatius que encara no tenen proves empíriques. A la vegada també, processos de tall, collage i recomposició emprats per representar les captures de cèl·lules i teixits registrats en la microbiologia. L'artista traça vincles entre els mons del microcosmos i el macrocosmos i proposa un viatge, "Una tropa de sensacions errants", per entreveure més enllà del mon experimentat, entre els imaginaris de la ciència i els paisatges en la poesia de Lucreci.

La sèrie de pintures i instal·lacions no pretenen il·lustrar sinó respondre a aquests paisatges científics, creant un diàleg entre la ciència i l'art, entre l'objectivitat i la subjectivitat, que parli de les diferents maneres de visualitzar el que no es pot veure. L'exposició respon a la irresistible atracció de fer i fer veure, noves interpretacions del món en l'intent de fer visible o intuir allò que no es veu.

Nascuda a Escòcia, Jo Milne està  establerta a Barcelona des de fa molts anys. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat i l'Escola d'Art d'Edimburg, té un màster en Gravat del Camberwell School of Art i és doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.  
Coordinació: Lluis Torrens

L'exposició es pot visitar fins al 27 de maig de 2018

Horari

De dimarts a dijous de 18 a 20h. 
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h. 
Dilluns  tancat. 

 

Preu

Gratuït

Organització

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 938140000
e-mail cultura@vilanova.cat

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00