Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda > Detall de l'acte

Puja a la barca: l'art d'arrossegament. (Tardor. Museus)

Dates

27/10/2018 de 11:00 h a 12:30 h

Lloc

Llotja de peix

Adreça

Port, s/n

Descripció

 Una visita a la barca Avi Pau a càrrec del seu armador. Finalitza amb un tast mariner als jardins de l'Espai Far. Places limitades, cal reserva prèvia.

 Us proposem gaudir d'una visita al port de Vilanova i la Geltrú de la mà d'un pescador veterà que ens explicarà els ormejos i en particular les arts de l'arrossegament que s'utilitzen per a realitzar les captures de diverses varietats de peixos que arriben a les nostres taules després d'haver passat per la subhasta a la Llotja i dels taulells de les peixateries.

La proposta "Puja a la barca" aconsegueix apropar-nos al món de la pesca a Vilanova i la Geltrú, entrant al port i mantenint contacte directe amb els mariners, remitgers, pescadors, patrons i altres persones que realitzen el seu treball dia a dia al moll pesquer.

Amb aquesta experiència aprendrem a diferenciar les embarcacions pesqueres i coneixerem els estris (arts de pesca) que s'utilitzen, la visita ens farà entendre la història, els costums, les dificultats, els problemes actuals als que s'enfronta la gent de mar a diari.

 Una oportunitat única de conèixer el port i el món mariner. Per acabar podrem assaborir als jardins de l'Espai Far un tast mariner cuinat per Vadó Pons.

Preu

7 € inclou la visita i el tastet

Organització

Espai FAR

Contacte

Tipus Contacte
Telèfon 600509223
e-mail espaifar@vilanova.cat
Web http://www.espaifarvng.cat

Observacions

 Cal reserva previa al tel. 600509223  o bé a espaifar@vilanova.cat

Situació


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00