Agenda

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Agenda

Agenda

Actes de la jornada 
del 21/10/2017

oct 21

Exposició "Presència. Fotografies de Miguel Castellano"

Imatge agenda

Sala de les Columnes

"Presència" és un projecte de Miguel Castellano format per una quarentena d'imatges que s'emmarquen dins del gènere de fotografia urbana.

oct 21

Exposició "Un món paral·lel"

Imatge agenda

Sala de les Voltes 

La mostra presenta el treball de nou artistes  que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat. 

Desprès de l'acte d'inauguració tindrà lloc una xerrada amb tres dels artistes participants a la mostra: Azahara Cerezo, Roberto Feijoo i Albert Gusí.

oct 21

Exposició Portalada de Ripoll

Imatge agenda

Candidatura Patrimoni Mundial de la UNESCO

oct 21

Exposició: JuanolO. Mucha fauna humana

Imatge agenda

En aquesta exposició hi podreu veure una selecció de treballs d'humor gràfic.

oct 21

La Vitrina del mes: «Disset arroves»

Imatge agenda

La Vitrina núm. 16 proposa un tast de documents dels fons de la Biblioteca Museu Balaguer sobre el conreu i l'elaboració del vi.

oct 21

Mercat ambulant de dissabte

Imatge agenda

Mercadal del Centre

 

  • 21/10/2017 de 08 h a 14 h

  • Lloc
oct 21

VI FESTA DE L'ANIMAL

Imatge agenda

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza la Festa de l'Animal amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania i fer que Vilanova sigui una ciutat amiga dels animals.

Es tracta d'un aparador on les empreses del sector, organismes i associacions poden mostrar a la ciutadania la seva tasca diària, i a banda és una plataforma mitjançant la qual l'Ajuntament vol conscienciar sobre la tinença responsable d'animals, aprovada pel ple municipal. Així des del servei de medi ambient s'informarà al públic i als professionals sobre les particularitats de la nova ordenança, mostrant per exemple les darreres actuacions en el projecte de colònies de gats controlades a la ciutat.

E

La passarel·la d'adopció, és tot un èxit en totes les edicions, i per això s'ha establert una col·laboració amb les protectores d'animals perquè puguin mostrar alguns dels animals que busquen una família que els adopti. A més, s'oferirà la passarel·la "Mostra'ns el teu amic", on els ciutadans podran lluir el seu animal.

Pel que fa a l'anomenada "Pista d'activitat i demostracions", hi haurà activitats durant tot el dia. Una de les més destacades és la que s'organitza des de l'agenda 21 escolar perquè els nens i nenes puguin participar amb animals ensinistrats, com a espectadors i com a protagonistes. Hi haurà, entre altres, activitats amb gossos ensinistrats de la Guàrdia Civill.  També es podran veure demostracions d'agility, gossos de rescat.

https://festadelanimalvng.jimdo.com

 

 

s realitzaran activitats divulgatives i demostratives amb gossos, a més de tallers de sensibilització sobre la tinença responsable dels animals, i contra els abandonaments.

  • 21/10/2017 de 10:00 h a 20:30 h

  • Lloc RAMBLA DE LA PAU
oct 21

Teixim a Quatre Mans: Una acció col·lectiva per prevenir les violències

Imatge agenda

Trobada de dones i homes a l'espai públic per teixir plegades per les No Violències.

oct 21

Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)

Imatge agenda

Visita a les restes arqueològiques del poblat ibèric de Darró (Adarrò) i a la vil·la romana ubicats al costat del Xalet del Nin al final del passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú. Obert en festius.

oct 21

Visita familiar al Museu Balaguer

Imatge agenda

Visita dinamitzada i adaptada perquè els més petits coneguin el museu i la història d'algunes de les peces exposades. En acabar, es realitzarà una activitat plàstica al voltant d'una de les peces de la col·lecció.

Paginador

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00