HPO de venda: Solicrup

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Urbanisme i habitatge > Oficina Local d'Habitatge > Habitatges de Protecció Oficial > Convocatòries tancades > HPO de venda: Solicrup

HPO de venda: Solicrup

ADJUDICACIÓ DE LES VIVENDES VACANTS DELS HABITATGES I PLACES D'APARCAMENT DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM GENERAL, PROMOGUTS PER L'EMPRESA MUNICIPAL PIVSAM AL SECTOR SOLICRUP DE VILANOVA I LA GELTRU (TERCERA CONVOCATÒRIA)


El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el dia 12 de març de 2012. Es tracta de quatre habitatges de 2 i 3 dormitoris, amb plaça d'aparcament, situats al carrer Panxo Ferrer, 4-6, al sector Solicrup, subsector 1, de Vilanova i la Geltrú.
 
 
Solicrup bloc

La renda mensual de lloguer està fixada en 520 euros per al pis de dues habitacions, i de 600 euros per als pisos de tres habitacions. La modalitat de lloguer amb opció de compra estableix que 50% de les rendes de lloguer satisfetes per l'arrendatari fins el moment de la compra es descomptaran del preu de venda de l'habitatge.
 
Els habitatges s'adjudicaran mitjançant sorteig, i el contracte d'arrendament serà per un termini de cinc anys. En qualsevol moment durant aquests cinc anys el llogater podrà exercir l'opció de compra de l'habitatge.
  


ADJUDICACIÓ DE LES VIVENDES VACANTS DELS HABITATGES I PLACES D'APARCAMENT DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM GENERAL, PROMOGUTS PER L'EMPRESA MUNICIPAL PIVSAM AL SECTOR SOLICRUP DE VILANOVA I LA GELTRU (SEGONA CONVOCATÒRIA)

El sorteig per adjudicar els habitatges de la llista B (2 dormitoris) i la llista C (3 dormitoris) i la llista d'espera es va celebrar el 31 de juliol de 2009.


ACTA DEL SORTEIG PER L'ADJUDICACIÓ DE 16 HABITATGES I PLACES D'APARCAMENT.
ADJUDICACIÓ DE 24 HABITATGES I PLACES D'APARCAMENT DE PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM GENERAL, PROMOGUTS PER L'EMPRESA MUNICIPAL PIVSAM AL SECTOR SOLICRUP DE VILANOVA I LA GELTRÚ (PRIMERA CONVOCATÒRIA)

Resultat del sorteig per l'adjudicació dels habitatges, celebrat el dia 2 d'abril de 2009:
  • 1 dormitori 
  • 2 dormitoris
  • 3 dormitoris

  • © Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
    Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
    Última actualització: 10/07/2017