Convocatòries obertes

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Urbanisme i habitatge > Oficina Local d'Habitatge > Habitatges de Protecció Oficial > Convocatòries obertes

Convocatòries obertes

SORTEIG DE 23 HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL EN RÈGIM DE LLOGUER
 
L'Agència de l'habitatge de Catalunya va obrir l'any 2013 un procediment per adjudicar mitjançant un sorteig els habitatges de protecció oficial vacants al nostre municipi.  A continuació poden consultar el resultat del sorteig celebrat el  dia 31 de maig de 2013 a les 12 h. a la Sala d'Actes de la UPC (Av. Victor Balaguer, 1): 


LLISTES SORTEIG


El procés d'adjudicació roman obert, atès que les persones que varen quedar en llista d'espera poden ser requerides per part de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya en el moment en què quedi lliure algun habitatge al municipi. 


Sorteig pisos

Els habitatges estan destinats majoritàriament a parelles o persones que viuen soles (joves, gent gran, etc.), ja que la majoria disposen d'un sol dormitori. Els pisos estan situats en diferents indrets de la ciutat i la titularitat jurídica dels mateixos recau en l'INCASOL.  

El lloguer dels habitatges oscil·la entre els 142 euros i els 255 euros, als quals caldrà afegir les despeses de comunitat i les repercussions de l'IBI i les escombraries. 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/07/2017