La Plataforma Centre Multiserveis

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Serveis socials > Equip d'Atenció a la Dependència i Gent Gran > La Plataforma Centre Multiserveis

La Plataforma Centre Multiserveis

LA PLATAFORMA CENTRE MULTISERVEIS
Carrer de Sant Josep, 16-22 Vilanova i la Geltrú

 

La Plataforma Centre Multiserveis és un nou equipament dedicat a l'atenció integral a la persona. La Plataforma actua com a finestreta única dels serveis d'atenció a la dependència. D'aquesta manera s'optimitzen els recursos, s'evita la duplicitat de tasques i es poden donar respostes més àgils i eficaces a les necessitats dels usuaris i usuàries.

La major part dels serveis de La Plataforma s'adrecen a persones amb dependència, per tal de promoure al màxim la seva autonomia personal, però també dóna resposta a d'altres necessitats, com són els serveis destinats a les famílies i la infància, l'exclusió social i la violència domèstica.

Serveis d'atenció a la dependència

- Residència Els Josepets: acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal, d'assistència integral a les activitats de la vida diària, per a persones grans en situació de dependència.
- Centre de dia Masbau: servei d'acolliment diürn per a persones grans que necessiten de supervisió i assistència en les activitats diàries, i que complementa l'atenció de la pròpia família.
- Equip d'atenció a la dependència (EAD): servei d'atenció especialitzat a persones, per promoure al màxim la seva autonomia al llarg de tota l'evolució de les seves dependències. Proporcionen informació, orientació i l'accés als serveis i prestacions a les que els usuaris tenen dret a través del sistema d'atenció a la dependència.

Serveis d'atenció domiciliària

Conjunt d'accions que es realitzen a la llar de les persones i/o famílies
- atenció a les activitats de la vida diària
- atenció domiciliària per la cura i la higiene de la llar
- programa de préstec d'ajuts tècnics (cadires de rodes, crosses...)
- teleassistència
- àpats a domicili
- servei de dutxa
- serveis de suport als familiars cuidadors de persones amb dependència
- serveis de suport a l'entorn (família, veïns...)

Altres serveis

- Menjador social: Destinat a persones que, prèviament, la seva situació ha estat valorada des dels Serveis Socials municipals.
- Punt de trobada: Servei destinat a facilitar les visites dels infants amb els seus progenitors, en casos de separació problemàtica i per indicació judicial.
© Regidoria de Serveis Socials
C. del Marquesat de Marianao, 2, bxs. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 28/02/2011