Mesa d'entitats socials

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Serveis socials > Mesa d'entitats socials

Mesa d'entitats socials

Mesa d'Entitats Socials de VNGLa Mesa d'Entitats Socials és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en què participen les entitats Càritas, Creu Roja, Fundació Casa d'Empara, Dins Garraf - projecte d'inserció i el Servei d'habitatge de Càritas Parròquia de Sant Joan, amb la qual es vol donar veu a les entitats i col·laborar amb elles en el disseny, execució i avaluació de les polítiques socials de la ciutat.

Les entitats que en formen part duen a terme activitats i projectes de caràcter social per cobrir les necessitats bàsiques de les persones (alimentació, roba, habitatge...), per inserir-les laboralment i per millorar els seus coneixements amb l'objectiu últim de facilitar uns mínims de qualitat de vida i treballar per la cohesió social. Totes les entitats treballen amb voluntariat social i algunes d'elles amb suport professional.

Entre els objectius de la Mesa hi ha la millora del serveis que es presten a la ciutat, per part de diferents entitats, organitzar la resposta de l'administració local i les entitats quan a la cobertura de les necessitats bàsiques i la promoció del voluntariat social. 

Web: www.vilanovasolidaria.cat  
© 2007 Regidoria d'Afers Socials, Salut i Sanitat
C. del Marquesat de Marianao, 2, bxs. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 17/11/2011