Mesa d'entitats socials

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Serveis socials > Mesa d'entitats socials

Mesa d'entitats socials

Mesa d'Entitats Socials de VNGWeb: www.vilanovasolidaria.cat

Qui forma part de la Mesa d'Entitats Socials?

Actualment està formada per 13 projectes o entitats socials del nostre municipi i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú:

Creu Roja, Càritas, D'ins Garraf, Associació de Familiars i persones Afectades per Malalties Mentals, Casa d'Empara, Amics de la Gent Gran, Associació ATRA, Associació ALÈ, la Mensa del Cor, Vilanova Actua, Fundació Sant Antoni Abat, Associació pares i mares pro discapacitats del Garraf, Associació de persones amb discapacitat del Garraf, Serveis Socials Municipals i Pla d'Inclusió Local.


Què es la Mesa d'Entitats Socials?

La Mesa som persones que formem un espai de treball permanent representant les nostres organitzacions i que, en benefici de la població de Vilanova i la Geltrú, abordem objectius socials comuns ajuntant els nostres recursos i capacitats.

El treball en xarxa que fa la Mesa possibilita donar millors respostes als reptes que es plantegen en l'atenció a la població més vulnerable, en permetre sumar forces i recursos, crear sinergies i compartir experiències.

Una de les fortaleses de la Mesa és l'aliança entre les entitats que la composen. Aliança és recerca del bé comú i també compromís i sentit de la responsabilitat en el marc d'una missió comuna: l'atenció a la població de Vilanova en risc d'exclusió social.

Les entitats que conformen la Mesa tenim un alt grau de compromís per treballar conjuntament en la mateixa direcció, per concentrar esforços, per donar-nos suport comú i per agrupar iniciatives que, en una escala individual, serien inviables.

A les entitats i a la regidoria de Serveis Socials ens uneix la proximitat a la realitat social del municipi, la voluntat de contribuir a la millora social i la intervenció directa amb les persones i les famílies que pateixen més directament les dificultats de la crisi.

Vols col·laborar com a voluntari en projectes socials? FES-TE VOLUNTARI DE LA MESA!

Des del web de la Mesa pots fer-nos arribar el teu interès en fer voluntariat. La Mesa es posarà en contacte amb tu per buscar el projecte que millor encaixi amb els teus interessos.

  • El voluntariat estimula la responsabilitat social de la ciutadania i contribueix a la resolució de les necessitats socials.
  • Fonamenta la seva acció en els principis d'associació i participació democràtica, respecte a la dignitat, igualtat i llibertat de la persona.
  • El voluntariat és una acció que desenvolupa una persona de forma totalment lliure, gratuïta i desinteressada.
© Regidoria de Serveis Socials
C. del Marquesat de Marianao, 2, bxs. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 19/04/2016