Llei d'atenció a la dependència

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Serveis socials > Equip d'Atenció a la Dependència i Gent Gran > Llei d'atenció a la dependència

Llei d'atenció a la dependència


INFORMACIÓ SOBRE LA LLEI DE PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL I ATENCIÓ A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA I EL SEU DESPLEGAMENT NORMATIU


La llei 39/2006 de 14 de desembre de 2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència va entrar en vigor l'1 de gener de 2007.

Aquesta llei regula les condicions bàsiques de promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones en situació de dependència mitjançant la creació del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència (SAAD), en el qual col·laboren i participen l'Administració General de l'Estat, les comunitats autònomes i les administracions locals.

El desenvolupament normatiu de la llei es realitza a partir de les propostes del Consejo Territorial, que és l'òrgan de govern del SAAD, format per representants de l'administració estatal i les autonomies. El Consejo Territorial ha d'aprovar tots aquells instruments, mecanismes, criteris, procediments o quantitats econòmiques que són clau per al desenvolupament de la llei.

Més informació a:
- Telèfon d'informació 012 o bé al telèfon gratuït 900 300 500 de la Generalitat de Catalunya (de dilluns a divendres de 8 a 19 h)
- Al web de la Generalitat de Catalunya
© Regidoria de Serveis Socials
C. del Marquesat de Marianao, 2, bxs. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 14/10/2015