2015. P. participatiu: PARLEM DEL PASSEIG MARÍTIM

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2015. P. participatiu: PARLEM DEL PASSEIG MARÍTIM

2015. P. participatiu: PARLEM DEL PASSEIG MARÍTIM

Passeig Marítim

DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS

Nom: PARLEM DEL PASSEIG MARÍTIM

Data:
Octubre 2014 - Març 2015

Descripció:
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, des de desembre de 2013, està realitzant diverses accions per repensar la reordenació del Front Marítim.

CONCURS D'IDEES PER A LA REORDENACIÓ DEL PASSEIG MARÍTIM.

El concurs d'idees per a la reordenació del passeig Marítim de VNG ha anat en paral·lel d'un procés participatiu que va començar a l'octubre de 2014.

En aquell moment va tenir lloc un taller de debat de dues jornades, de les quals es van extraure uns criteris bàsics que es van tenir en compte en les bases del concurs d'idees.

Posteriorment, un cop presentats i exposats els 24 projectes dels equips d'arquitectes, s'obrí un període de recollida d'opinions tant presencialment al mateix indret de l'exposició, com telemàticament a través del web de l'Ajuntament i es celebrà un nou taller de debat obert a tothom.

El termini d'exposició de les idees ha durat des del 10 de febrer fins el 15 de març. Durant aquest termini, 499 persones han passat pel Centre d'Art Contemporani La Sala per veure les propostes presentades i 2.310 persones les han consultat per internet. En total doncs, 2.809 persones s'han interessat per veure les idees de reordenació del front marítim plantejades. D'aquestes, 700 n'han donat la seva opinió, sigui mitjançant les enquestes, o bé participant en les sessions de debat realitzades a l'octubre i al febrer.


 

Plaça del port

 NOTÍCIES RELACIONADES


 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 11/02/2016