NO TREPITGIS ELS DRETS HUMANS. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Accions de sensibilització > NO TREPITGIS ELS DRETS HUMANS. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

NO TREPITGIS ELS DRETS HUMANS. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

Les Nacions Unides declararen el 10 de desembre del 1948, la data d'aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La Regidoria de Cooperació i Solidaritat es proposa com a un dels seus objectius, sensibilitzar a la ciutadania entorn el coneixement i el respecte dels Dret Humans.

 

EDICIÓ 2016

drets humans 2016

El passat 12 de desembre, es celebrà a la plaça de la Vila, l'acte central per la Commemoració dels Dia Universal dels Drets Humans.

Una trentena de persones representatives de la societat civil vilanovina llegiren públicament cadascun dels Drets Humans recollits en la Declaració.

L'acte va comptar amb la col·laboració de l'alumnat de les escoles Divina Providència i Santa Teresa de Jesús que ajudaren a desplegar des balcons de la façana municipal de la Casa de Cultura, pancartes al·lusives a cadascun dels Drets que s'anaven llegint.   

La coral infantil i juvenil FRATELLO SOL de l'Escola Divina Providència feu la cloenda de l'acte, deleitant tot el públic de la plaça, amb la cantada del cannon de la Pau.

CONSULTEU AQUÍ l'àlbum fotogràfic de la diada.

EDICIÓ 2014

La celebració de la Diada de la Declaració Universal dels Drets Humans, es feu coincidir amb l'entrega del Premi Literari Juvenil Andrea Noya.

Representants de les ONG vilanovines, desplegaren des dels balcons de la Casa de Cultura, 17 pancartes al·lusives als Drets Humans.

"Avui es commemora la Diada de la Declaració Universal dels Drets Humans" (10 de desembre 2014)

EDICIÓ 2012

"El jovent reivindica el respecte als drets humans" (5 desembre de 2012)
"Actuacions de música i teatre omplen la plaça de la Vila en el Dia Internacional dels Drets Humans" (11 desembre de 2012)

Fotografies de les actuacions 10 desembre 2012

EDICIÓ 2010

Vilanova i la Geltrú celebra el DIA DELS DRET HUMANS amb una jornada festiva "NO TREPITGIS ELS DRETS HUMANS" amb activitats innovadores per dir "NO A LES INJUSTÍCIES I A LES DESIGUALTATS"

"Vilanova i la Geltrú celebra el DIA DRETS HUMANS" (10 desembre 2010)
Video de la coreografia

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 13/12/2016