MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Accions de sensibilització > MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

Cartell mostra entitats cooperació 2017L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna a conèixer a la ciutadania, les entitats de cooperació de la ciutat, els seus projectes i les seves activitats a través de l'organització, cada any, de la  Mostra d'entitats de cooperació.

La Mostra d'entitats de cooperació es fa coincidir amb dates properes al Dia Internacional contra de la pobresa (16 d'octubre).

mostra entitats 1- 2017

 

EDICIÓ 2017


X Mostra d'Entitats de Cooperació: Mou-te per la igualtat i contra la pobresaDissabte 28 d'octubre, la plaça de les Neus va acollir la X Mostra d'entitats de Cooperació. Les entitats participants a la Mostra aquests any, ho feien amb el lema Mou-te per la igualtat i contra la pobresa, han volgut denunciar l'exclusió social i reivindicar mesures concretes i efectives contra la desigualtat.

Durant la tarda es va llegir un manifest fent una crida a tota la ciutadania per aconseguir mesures efectives contra la desigualtat i per garantir la redistribució.

Tota la tarda va estar exposat un gran Mapamundi per mostrar de forma gràfica els països destinataris de les subvencions dels projectes de cooperació per al desenvolupen que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú atorga anualment per a les entitats de cooperació.

També els mes menuts veren tenir el seu espai amb l'espectacle Cooperem o Competim? Un conte amb un clar missatge a favor de la cooperació i que va aplegar un nombrós públic infantil.


Aquest any van ser presents a la Mostra 16 entitats de Cooperació: El Casal Català Cuba Garraf, Creu Roja, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Cooperacció, Cooperavida, Destino Etiòpia, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Educació Solidària Escola Pia, Garraf Coopera, Grup de Solidaritat Fem Pous, Fundació Ramón Martí Bonet, Garraf Coopera, Mans Unides, Sindicalistes Solidaris, Òptics x Mon i Oxfam Intermón.

EDICIÓ 2016

Dissabte 22 d'octubre la plaça de la Vila va acollir un any més la Mostra d'entitats de Cooperació. Amb el lema NINGÚ VOL SER REFUGIAT es van organitzar diferents activitats per mostrar la realitat de les persones que han hagut de fugir de casa seva.

Una de les activitats centrals va ser el muntatge per part d'Acció Solidària d'una Haima similar a les que acullen a la població saharauí als camps de refugiats d'Argèlia.

Una altra activitat destacada de la Mostra va ser un Jardí per la Pau. Aquest es va anar omplint de les flors fetes al llarg de la tarda així com amb les flors que prèviament havien confeccionat diferents col·lectius de gent gran. 

Aquest any van ser presents a la Mostra 14 entitats de Cooperació: Acció Solidària amb el Sàhara, Casal Català Cuba Garraf, Creu Roja, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Cooperacció, Cooperavida, Destino Etiòpia, Fundació Educació Solidària Escola Pia, Fundació Vida Útil, Grup de Solidaritat Fem Pous, Fundació Ramón Martí Bonet, Garraf Coopera, Mans Unides i Sindicalistes Solidaris.


Notícies relacionades :

25/10/2016
Les persones refugiades, tema central de la mostra d'entitats de cooperació

14/10/2016
La Mostra d'Entitats de Cooperació se centrarà en els refugiats i refugiades


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 21/12/2017