MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Accions de sensibilització > MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

MOSTRA D'ENTITATS de Cooperació

Jardi per la pau -mostra cooperacio 2016L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna a conèixer a la ciutadania, les entitats de cooperació de la ciutat, els seus projectes i les seves activitats a través de l'organització, cada any, de la  Mostra d'entitats de cooperació.

La Mostra d'entitats de cooperació es fa coincidir amb dates properes al Dia Internacional contra de la pobresa (16 d'octubre).

 EDICIÓ 2016

Dissabte 22 d'octubre la plaça de la Vila va acollir un any més la Mostra d'entitats de Cooperació. Amb el lema NINGÚ VOL SER REFUGIAT es van organitzar diferents activitats per mostrar la realitat de les persones que han hagut de fugir de casa seva.

Una de les activitats centrals va ser el muntatge per part d'Acció Solidària d'una Haima similar a les que acullen a la població saharauí als camps de refugiats d'Argèlia.

Una altra activitat destacada de la Mostra va ser un Jardí per la Pau. Aquest es va anar omplint de les flors fetes al llarg de la tarda així com amb les flors que prèviament havien confeccionat diferents col·lectius de gent gran. 

Aquest any van ser presents a la Mostra 14 entitats de Cooperació: Acció Solidària amb el Sàhara, Casal Català Cuba Garraf, Creu Roja, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Cooperacció, Cooperavida, Destino Etiòpia, Fundació Educació Solidària Escola Pia, Fundació Vida Útil, Grup de Solidaritat Fem Pous, Fundació Ramón Martí Bonet, Garraf Coopera, Mans Unides i Sindicalistes Solidaris.


Notícies relacionades :

25/10/2016
Les persones refugiades, tema central de la mostra d'entitats de cooperació

14/10/2016
La Mostra d'Entitats de Cooperació se centrarà en els refugiats i refugiades


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 27/10/2017