ELS INFANTS TAMBÉ COMPTEN. Celebració del Dia dels Drets dels Infants

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Accions de sensibilització > ELS INFANTS TAMBÉ COMPTEN. Celebració del Dia dels Drets dels Infants

ELS INFANTS TAMBÉ COMPTEN. Celebració del Dia dels Drets dels Infants

El 20 de novembre és el Dia Universal de l'Infant i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de fa anys ve commemorant aquesta data en què les Nacions Unides van adoptar la Convenció sobre els Drets dels Infants.


Al 2016, amb la col·laboració artística de l'alumnat del Col·legi Santa Teresa de Jesú, es creà una pancarta commemorativa del Dia Universal dels Drets dels Infants que fou exhibida en una de les façanes d'un equipament municipal a la plaça de la Vila.

EDICIÓ 2015

Drets infants 15 globus 1

L'edició de 2015, els nens i nenes de la ciutat van enlairar els seus desitjos al cel.

Sota el lema els infants abans que les fronteres, a les aules, treballaren en el pensament de DESITJOS individuals i l'elaboració d'unes FRASES DE GRUP sobre els DRETS DE TOTS ELS INFANTS.

VIDEO: "Els Infants abans que les fronteres" , creat per MIKE.

Notícia Canal Blau TV: "Nens i nenes de VNG reinvindiquen els drets dels infants de tot el món amb un enlairament de globus ". (20 novembre 2015)

" Els nens i les nenes de VNG celebren el Dia Universal dels Drets dels Infants amb un enlairament de globus " (20 de novembre de 2015)

EDICIÓ 2014

portada llibret convenció drets infants 14L'edició del 2014, amb la col·laboració de gairebé 700 nens i nenes de 4t de primària dels centres educatius de la ciutat, es va crear un MATERIAL DIVULGATIU sobre la Convenció dels Drets dels Infants, i ho varem celebrar junts en un acte festiu a la plaça de la Vila.

EDICIÓ 2013

SOM AQUI"Més de 1800 nens i nenes de VNG reivindiquen els seus drets"
"Els nens i nenes de Vilanova faran un mosaic humà per commemorar el Dia Universal de l'Infant"
Canal Blau TV
La Vanguardia
Eixdiari
Directe
VEURE ÀLBUM DE FOTOS

EDICIÓ 2012

"Celebració del Dia Internacional del Drets dels Infants"
(19 nov 12)
"Vilanova acollirà la celebració que faran els esplais catalans del Dia Internacional dels Drets dels Infants" (9 nov 12)
Àlbum de fotos de la Diada de 17 de novembre

EDICIÓ 2011

La Regidoria del Pla d'Infància i Adolescència de l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats per celebrar el DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS.
"VNG celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants" (16 novembre 2011)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 18/01/2017