Campanya Vilanova amb el Nepal (04/15)

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Accions de sensibilització > CAMPANYES de SENSIBILITZACIÓ > Campanya Vilanova amb El Nepal (04/15)

Campanya Vilanova amb el Nepal (04/15)

campanya terratremol nepal

VILANOVA AMB NEPAL

El dia 25 d'abril de 2015 un terratrèmol de magnitud 7,8 graus de l'escala de Richter va sacsejar el Nepal i va ocasionar més de 3.000 pèrdues humanes i materials. S'estima que la xifra de persones afectades a l'àrea impactada pel terratrèmol és de més de 6,6 milions.

El Nepal, que és el país més empobrit del sud d'Àsia, es declarà estat d'emergència i sol·licità ajut internacional.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'ha sumat a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la reconstrucció i suport a la població damnificada del Nepal, amb l'aportació econòmica de 1.000 euros.

sopar nepal nau ferrocarril 2015

MÉS COSES.....

La regidoria de Cooperació, el passat dissabte 17 d'octubre va organitzar la VIII MOSTRA D'ENTITATS DE COOPERACIÓ,   amb la presència de totes les entitats de cooperació de Vilanova i la Geltrú, que van sensibilitzar la ciutadania amb diferents tallers en els seus estands.

I també.......

El dissabte 24 d'octubre, a la Nau del Ferrocarril, el Consell Municipal d'Entitats de Cooperació, amb la col·laboració d'empreses i particulars, van organitzar un SOPAR SOLIDARI AMB EL NEPAL que va resultar ser tot un èxit.

Es recolliren 3000 euros del sopar i la subhasta solidària, diners que aniran íntegrament a projectes solidaris de reconstrucció de les ONG vilanovines que treballen amb el Nepal.

La regidoria de Cooperació i Solidaritat vol agrair molt sincerament tota la col·laboració rebuda per part de tothom i en especial a les empreses col·laboradores en el sopar:

Associació de Comerciants i Concessionaris dels Mercats Públics, Confraria de Pescadors, Tradicionarius, Pastisseria Blanch, Grup Matas Arnalot, Abraham pastissers - pastisseria i xocolateria, Llaguts de Vilanova, Pastisseria La Confiança, Pastisseria Tretze i RDImpagos, Discos Andreu i botiga Oxfam Intermón.


"Els vilanovins i vilanovines se solidaritzen amb el Nepal"
(27 d'octubre de 2015)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 29/10/2015