Participació dels infants

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Participació dels infants

Participació dels infants

Els infants de la ciutat també tenen un paper fonamental en la dinamització i participació dels afers de la gestió pública dels nostre Ajuntament.
Des de la Regidoria de Participació, s'impulsen propostes per escoltar i tenir en consideració els punt de vista, les opinions, les aportacions.... dels infants de la nostra ciutat.

Índex

 

Projectes de participació infantil

CONEIX EL NOSTRE AJUNTAMENT

Programa educatiu de participació infantil que la Regidoria de Participació ofereix cada any a tot l'alumnat de 5è i 6è de tots els centres educatius de primària de la ciutat.

L'objectiu principal de CONEIX EL NOSTRE AJUNTAMENT és aprofundir en la història de l'organització políticoadministrativa i el funcionament del sistema democràtic a l'administració local.
De manera molt lúdica i pràctica: a través de tallers a l'aula, àudiovisuals, visites concertades al consistori... els infants tenen la oportunitat de participar en la construcció del municipi, aportar la seva visió i fer propostes en aspectes que incideixen en la millora de la ciutat, conèixer com es prenen les decisions en el seu ajuntament i valorar el sentit del compromís municipal.
pae mercè 2013

Podeu consultar l'ÀLBUM DE FOTOGRAFIES de les sessions de CONEIX EL NOSTRE AJUNTAMENT que s'han fet amb els centres educatius aquest curs escolar 2016 - 2017

 

Tallers participatius amb infants

TALLER PARTICIPATIU:   LA CIUTAT VISTA PELS INFANTS  (19 de maig 2009)


Taller participatiu La ciutat vista pels infants, amb la participació de nens i nenes de 6è de primària de les escoles Pia, Ginesta, Arjau, Canigó i Sta. Teresa.
Els infants van explicar com els agradaria que fos la seva ciutat, tot a partir de dibuixos on plasmaven la ciutat trista i la ciutat alegre.
D'aquesta sessió en van sorgir 4 propostes amb les que es va elaborar un document que és una eina de treball per al futur de l'Eixample Nord.
Eixample Nord Infants

Programa del taller participatiu amb els infants.
Document de conclusions del taller.

"Els infants opinen sobre el creixement de la ciutat" (19 maig 2009)
"Els nens i les nenes de VNG proposen crear nous espais recreatius" (19 maig 2009)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 04/04/2017