2016. Nova ordenança d'espectacles al carrer

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Consultes i/o audiències sobre reglaments i ordenances > 2016. Nova ordenança d'espectacles al carrer

2016. Nova ordenança d'espectacles al carrer

pparticipatiu ordenança espectacles carrer

Nom: NOVA ORDENANÇA D'ESPECTACLES AL CARRER


Descripció:

Arran de les dues sentencies del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·len les llicències concedides per l'Ajuntament per la realització dels festivals Nowa Reggae i el Faraday de l'any 2011, l'Ajuntament engega un conjunt d'accions per tal de fer possible la realització de l'ampli ventall d'activitats culturals de la ciutat i vetllar pel descans dels veïns i veïnes.

ORDENANÇA DELS ESPECTACLES PÚBLICS I LES ACTIVITATS RECREATIVES EN ESPAIS I ESTABLIMENTS OBERTS AL PÚBLIC I A L'AIRE LLIURE

S'impulsen 4 línies de treball:
  • L'elaboració d'una nova ordenança que reguli els espectacles i les activitats recreatives en espais i establiments oberts al públic i a l'aire lliure de treball.
  • La realització d'estudis d'impacte acústic per cadascun dels espais on habitualment es realitzen activitats amb aquestes característiques.
  • Treball continu amb les entitats que realitzen activitats a la via pública i altres entitats afectades i anàlisi de les seves peticions.
  • Creació d'un nou equip de treball a l'Ajuntament exclusiu per activitats recreatives per assessorar de manera eficaç a les entitats i agilitzar els processos i tramitacions de les autoritzacions.

PROCÉS PARTICIPATIU PER ELABORAR LA NOVA ORDENANÇA

La ciutadania ha pogut fer aportacions a la nova ordenança del 8 de novembre al 8 de desembre de 2016. Les aportacions s'han pogut fer de manera telemàtica a través de la Carpeta Ciutadana o presencialment a l'OAC.


Consulteu el document recull de les aportacions fent link aquí

Les aportacions recollides s'han traslladat a l'equip redactor perquè les tingui en compte a l'hora d'elaborar l'esborrany de la nova ordenança. Es preveu obrir altres espais d'informació i participació.

RELACIÓ DE NOTÍCIES......

"Acaba el termini de consulta pública sobre l'ordenança d'activitats recreatives(27 de desembre 2016)
" VNG busca un nou model per garantir els espectacles al carrer "   (8 de novembre 2016)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 23/08/2017