Ajuts a projectes d'emergència internacionals

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Cooperació i solidaritat > Ajuts a projectes d'emergència internacionals

Ajuts a projectes d'emergència internacionals

món que vols retallat
Els desastres naturals i els conflictes bèl·lics deixen rere seu un drama humà incontestable: la pèrdua, per part de molta gent, dels seus recursos habituals per continuar fent una vida digna.
 
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú destina part del pressupost a finançar projectes d'ajut humanitari i de reconstrucció de la zona i la societat afectada a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament del que n'és membre des de l'any 1993. 

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és un organisme format per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes. Gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions associades evitant duplicitats en l'ajut i la dispersió d'esforços. Organitza campanyes de suport a la població de les zones afectades i realitza el seguiment de tots els projectes que es finançen.
 
Els projectes subvencionats, responen a criteris d'efectivitat i de coherència amb les necessitats dels afectats. Així les contraparts que duen a terme el projecte són ONG catalanes que ja estan treballant al territori abans de la situació d'emergència o entitats socials vinculades al territori compromeses amb la transformació social.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 01/09/2015