Sessió informativa sobre el Pla Local d'Habitatge

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Trobades informatives > Sessió informativa sobre el Pla Local d'Habitatge

Sessió informativa sobre el Pla Local d'Habitatge

Sessio pla habitatge 2012

Sessió informativa:
SESSIÓ INFORMATIVA PLA HABITATGE

 

El passat 4 de juliol al Centre Cívic Sant Joan, s'organitzà una primera Sessió Informativa adreçada obertament a entitats veïnals, associacions de la ciutat i ciutadania en general, amb l'objectiu d'informar sobre el PLA LOCAL D'HABITATGE 2013-2018.

El Pla Local era un document estratègic que tenia com a objectiu definir les polítiques locals d'habitatge i concretar les accions a desenvolupar des del govern local en els propers anys.
En aquella sessió informativa es va donar a conèixer la diagnosi realitzada en l'elaboració del Pla, així com els principals àmbits d'actuació sobre els quals s'està treballant.

En l'elaboració de les propostes concretes, l'Ajuntament va comptar amb la implicació de la ciutadania tot facilintant un qüestionari sobre habitatge on-line per tal que tothom pugués opinar i es recolliren totes les propostes presentades.

El dimecres 26 de setembre, s'organitzà una segona Sessió Informativa en la qual s'exposà al públic convidat i assistent els resultats obtinguts en el qüestionari on-line i també es van ampliar els continguts dels diferents àmbits d'actuació sobre els quals es desenvoluparà el pla.

 

Webs d'interès

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 29/06/2015