2016. P. participatiu: NOVA ORDENANÇA D'ESPECTACLES AL CARRER

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2016. P. participatiu: NOVA ORDENANÇA D'ESPECTACLES AL CARRER

2016. P. participatiu: NOVA ORDENANÇA D'ESPECTACLES AL CARRER

pparticipatiu ordenança espectacles carrer

Nom: NOVA ORDENANÇA D'ESPECTACLES AL CARRER


Descripció:

Arran de les dues sentencies del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·len les llicències concedides per l'Ajuntament per la realització dels festivals Nowa Reggae i el Faraday de l'any 2011, l'Ajuntament engega un conjunt d'accions per tal de fer possible la realització de l'ampli ventall d'activitats culturals de la ciutat i vetllar pel descans dels veïns i veïnes.

ORDENANÇA DELS ESPECTACLES PÚBLICS I LES ACTIVITATS RECREATIVES EN ESPAIS I ESTABLIMENTS OBERTS AL PÚBLIC I A L'AIRE LLIURE

S'impulsen 4 línies de treball:
  • L'elaboració d'una nova ordenança que reguli els espectacles i les activitats recreatives en espais i establiments oberts al públic i a l'aire lliure de treball.
  • La realització d'estudis d'impacte acústic per cadascun dels espais on habitualment es realitzen activitats amb aquestes característiques.
  • Treball continu amb les entitats que realitzen activitats a la via pública i altres entitats afectades i anàlisi de les seves peticions.
  • Creació d'un nou equip de treball a l'Ajuntament exclusiu per activitats recreatives per assessorar de manera eficaç a les entitats i agilitzar els processos i tramitacions de les autoritzacions.

PROCÉS PARTICIPATIU PER ELABORAR LA NOVA ORDENANÇA

Del 8 de novembre al 8 de desembre s'obrí un període de participació ciutadana on les entitats i persones a títol individual varen tenir la oportunitat de poder fer les seves aportacions a la nova ordenança.

Les aportacions recollides es traslladaran a l'equip redactor perquè les tingui en compte a l'elaborar l'esborrany de la nova ordenança.  Posteriorment, es preveu obrir altres espais d'informació i participació.

ANÀLISI DELS ESPAIS AMB AFECTACIONS ACÚSTIQUES

Per tal de planificar de la manera més òptima els esdeveniments que s'organitzen a l'espai públic, s'ha elaborat UN MODEL DE FITXA D'ACTIVITAT i es demana a totes aquelles entitats que organitzen esdeveniments d'aquestes característiques si poden facilitar informació de les activitats planificades l'any 2017.

Amb aquesta informació es podrà sistematitzar i ordenar la informació de totes les activitats i fer una millor planificació.

RELACIÓ DE NOTÍCIES......

"Acaba el termini de consulta pública sobre l'ordenança d'activitats recreatives"  (27 de desembre 2016)
" VNG busca un nou model per garantir els espectacles al carrer "   (8 de novembre 2016)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 02/01/2017