2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

rambla PP pla d'acció foment convivencia

Nom: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME I LA CONVIVÈNCIA


Descripció:

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té com a objectiu estratègic treballar al voltant de temàtiques relacionades amb el civisme i la convivència a la ciutat.  Tot i la feina que s'ha anat realitzant al llarg d'aquests anys, es continuen produint un degoteig d'accions incíviques que es esperonen a continuar treballant en aquest sentit.

 

El Ple ordinari del mes de juliol (31 de juliol de 2017) ha aprovat el Pla de Mesures per al Foment del civisme i la Convivència a Vilanova i la Geltrú.

taller mesures foment civisme escoles 17

OBERTURA PROCÉS PARTICIPATIU

L'Ajuntament obre un procés participatiu  per impulsar el Pla de Mesures de Foment del Civisme i la Convivència a Vilanova i la Geltrú.  S'obre un període de participació ciutadana on les entitats i les persones a títol individual podran fer les seves aportacions.

El passat 14 de desembre, es realitzà una SESSIÓ INFORMATIVA adreçada a la ciutadania amb l'objectiu de presentar-los el procés que s'iniciarà.

També es realitzaren uns TALLERS PARTICIPATIUS i unes SESSIONS DE TREBALL AMB INFANTS I JOVES de la ciutat per recollir els seus suggeriments i tenir-los en compte en l'elaboració de les propostes del Pla.

 RECULL DE NOTÍCIES

"S'aprova el Pla de Mesures per al foment del civisme i la convivència de Vilanova i la Geltrú" (01 agost 2017)

"Pla de mesures de foment del civisme i la convivència a VNG" (27 juny 2017)

"Canvis en el procés participatiu per impulsar el pla de mesures pel foment del civisme i la convivència"  (27 desembre 2016)
" Comença un procés participatiu pel foment del civisme i la convivència "   (13 desembre 2016)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 02/08/2017