2014. P. participatiu: PLA DE MOBILITAT URBANA I SOSTENIBLE

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2014. P. participatiu: PLA DE MOBILITAT URBANA I SOSTENIBLE

2014. P. participatiu: PLA DE MOBILITAT URBANA I SOSTENIBLE

DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS

logo pmus

Nom: PLA DE MOBILITAT URBANA I SOSTENIBLE

Data:
maig 2014

Descripció:
La regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat impulsà l'elaboració d'un nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS). Aquest pla havia de definir quines estratègies i accions s'han de desenvolupar a la ciutat en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

pmus


PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ

Per tal d'elaborar el PMUS, s'obrí un procés de participació ciutadana que s'adreçà a persones a títol individual, agents econòmics i entitats, amb l'objectiu de recollir diferents opinions sobre les problemàtiques i fortaleses de la mobilitat a VNG.

Amb aquest recull s'elaborà la Diagnosi del PMUS, on s'identificaren les principals problemàtiques i potencialitats de mobilitat a VNG, però calia definir les accions a desenvolupar en els propers anys.

Així doncs s'inicià una SEGONA FASE del procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de VNG (PMUS).

El passat dissabte 7 de febrer de 2015 es va realitzar un taller de debat obert a la ciutadania per tal de presentar l'esborrany de propostes del PMUS, debatre'l i fer-hi aportacions.   Del taller de debat es varen treure les conclusions del procés.

El Ple de l'Ajuntament de 27 de juliol de 2015, va aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana de Vilanova i la Geltrú.  Amb la publicació al DOGC en data 13 d'agost de 2015, s'inicia el termini de quaranta-cinc dies d'informació pública de l'expedient i de presentació de les al·legacions que es considerin adients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

 


 

 

MÉS INFORMACIÓ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 18/08/2015