2013. Diagnosi participada: CONSELLS MUNICIPALS I ALTRES ÒRGANS

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2013. Diagnosi participada: CONSELLS MUNICIPALS I ALTRES ÒRGANS

2013. Diagnosi participada: CONSELLS MUNICIPALS I ALTRES ÒRGANS

diagnosi Consells municipals

Diagnosi participada:
ELS CONSELLS MUNICIPALS I ALTRES ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va començar a impulsar els Consells Municipals de Participació l'any 1983. Aquest Consells, així com altres mecanismes de participació ciutadana, van quedar regulats l'any 2000 en el Reglament de Participació Ciutadana.


Tretze anys després de l'elaboració del Reglament, i tal com preveia el Pla d'Actuació Municipal 2011-2015, el Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú elaborà una Diagnosi participada amb l'objectiu de:

  • determinar quins consells, comissions o altres òrgans municipals existeixen en aquest moment a l'Ajuntament i, en concret, quants d'aquests compten amb participació d'entitats, associacions o ciutadania,
  • conèixer el nivell d'operativitat i adequació dels òrgans amb participació ciutadana detectats, i
  • formular propostes de viabilitat d'aquests òrgans, si s'escau.

Per tal de recopilar aquesta informació, es van elaborar dos models de qüestionari, un amb l'objectiu de recollir dades objectives sobre els òrgans de participació i l'altre per copsar la opinió del personal tècnic municipal i dels participants dels òrgans.

Si voleu consultar el contingut de la Diagnosi premeu aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 29/06/2015