Campanyes

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Animals de companyia i ciutat > Campanyes


CAMPANYA PER A L'ADOPCIÓ DE GOSSOS I GATS

Busco família és la nova campanya de la Mancomunitat Penedès Garraf destinada a promoure l'adopció de gossos i gats del CAAD, el centre d'acollida d'animals domèstics ubicat a Vilafranca del Penedès.
La campanya consta de material gràfic i d'un vídeo protagonitzat pel Calipo, un gos que ha estat abandonat i que es troba al CAAD esperant una nova oportunitat de viure en família. El material gràfic tracta sobre la problemàtica de
l'abandonament i incideix en la necessitat de fer adopcions responsables, alhora que explica en què consisteix l'adopció i els passos que han de seguir aquelles persones que vulguin acollir un gos o un gat. El desenllaç de la història del Calipo es pot veure al web del CAAD (www.caadpenedes.org) en un vídeo on, a més, es mostren alguns aspectes relacionats amb la tinença responsable.
Coincidint amb aquesta campanya, el CAAD amplia l'horari de visita de les instal·lacions a les tardes. Així, en els mesos d'abril a juny, el centre obrirà de dilluns a divendres, de 16 a 18 h. En els mesos de juliol a setembre, l'horari de tarda serà de 17.30 a 19.30 h. El CAAD obre tot l'any els matins de dilluns a dissabte de 10 a 13 h, i resta tancat els diumenges i els festius.


CAMPANYA AUDA

La defensa de tots els animals és bàsica pel que fa al Medi Ambient. AUDA és una associació de defensa animal amb seu a Vilanova i la Geltrú, que treballa de manera molt activa per tal que tots considerem moralment a la resta d'animals. Coneix-los!
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 09/02/2018