Accions contra la pobresa energètica

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Energia > Accions contra la pobresa energètica

Accions contra la pobresa energètica

II Marató d'estalvi energèticII Marató d'Estalvi energètic contra la pobresa energètica

- Què és?

És una iniciativa solidària, compartida amb onze municipis més de Catalunya, durant el mateix mes de febrer de 2017, amb la què es pretén, tant sols millorant els hàbits quotidians, aconseguir un important estalvi energètic i econòmic que pugui revertir en millores socials adreçades a les persones què més ho necessiten

- Quin és l'objectiu?

Fer una actuació adreçada al màxim de famílies vulnerables de la nostra ciutat mitjançant els diners que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú pugui estalviar en els consums energètics (aigua, gas i llum) , durant el mes de FEBRER DE 2017 en cinc equipaments municipals.

- Quins són els equipaments que hi participen?

A la nostra ciutat els edificis triats per participar en aquesta primera edició seran: Neàpolis, la Casa Consistorial, l'Escola Canigó, L'Escola Arjau i el Centre Cívic de la Collada -Els Sis Camins

- Com ho farem?

Per fer-ho realitat es crearan cinc comissions obertes, una per a cada equipament. Aquestes comissions disposaran de l'assessorament de l'Agència Local de l'Energia i estaran composades per representants de l'empresa de neteja, conserges, sindicats, voluntaris, representants de l'UPC i representants dels diferents Serveis que es troben a cada edifici. Respecte a les escoles s'incorporaran personal de l'Agenda 21 escolar, l'Associació de pares i mares, òrgans de direcció i l'IMET.

- Com podeu col·laborar?

Us animem a presentar des d'ara mateix les vostres mesures d'estalvi concretes (hàbits de consum, o mínima inversió) del vostre equipament i a participar activament a les comissions com a voluntaris/es.

Ja podeu enviar-nos els vostres comentaris i propostes d'estalvi a energia@vilanova.cat, les quals seran valorades per la comissió corresponent.

Esperem que la MARATÓ D'ESTALVI ENERGÈTIC, sigui una bona eina per contribuir tots junts contra la pobresa energètica i alhora una bona ocasió per lluitar també contra el canvi climàtic.


Línia d'ajuts
Contra la pobresa energètica

 marato1marato 1marato 2marato 3

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/03/2017