Pla Local d'Infància i Adolescència - PLIA

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Infància i adolescència > Pla Local d'Infància i Adolescència - PLIA

Pla Local d'Infància i Adolescència - PLIA

Portada power PLIA 2014

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, ha elaborat el PLA LOCAL D'INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA (PLIA).

El Pla ha estat aprovat al Ple Municipal celebrat el 3 de novembre de 2014.

El Pla ha estat presentat públicament a la ciutadania el 20 de novembre de 2014, en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants.

Aquesta és una eina de planificació estratègica que ha de permetre definir, ordenar i impulsar les polítiques i actuacions a nivell municipal en matèria d'infància i adolescència a la nostra ciutat.
També a implicar els agents socials del territori, els infants i els adolescents en una estratègia conjunta d'actuació.

plia 2
plia 1

Vilanova i la Geltrú és una ciutat que compta amb molts serveis i recursos adreçats als col·lectius d'infància i adolescència i des de l'Ajuntament s'ha cregut necessari endreçar i reflexionar sobre les actuacions que actualment es desenvolupen.

Documents del PLIA

 El Pla consta de dos documents:

  • Una diagnosi que recull dades demogràfiques, recursos i serveis de la ciutat, punts forts i 73 necessitats detectades en relació a aquest objectiu.

    La diagnosi s'ha elaborat amb metodologies participatives i ha comptat amb la informació aportada pel personal tècnic municipal, entitats i serveis relacionat amb la infància i l'adolescència i amb la participació de 900 infants dels centres educatius de la ciutat.

  • Un pla d'acció que recull les 122 actuacions consensuades que realitzarà l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en els propers anys.

 

El PLIA és un pla DINÀMIC i VIU que s'anirà actualitzant de manera periòdica i del qual se'n farà un seguiment a través d'una comissió de seguiment.

portada video plia

 Documentació del PLIA:

- Diagnosi
- Pla d'acció
- POWER POINT de presentació PLIA
- Video PLIA. Visió dels infants de Vilanova i la Geltrú

Notícies sobre el PLIA

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 23/04/2015